Batibouw 2013: Het Laatste Nieuws

Over Batibouw 2013 valt er heel wat nieuws te vinden. Habitos.be selecteerde voor jou het belangrijkste nieuws vanuit de Brussels beurs.
huren
© KBC

Alle kortingen

De Batibouw Home Deals man hun intrede op Batibouw 2013. In de Home Deals staan alle kortingen van alle exposanten, die op de beurs aanwezig zijn.

Lees meerAlle kortingen van Batibouw 2013 vervat in Home Deals

Knauf wijst weg naar stukadoors

We hebben hem allemaal nodig in ons bouwproces of renovatieproject: de stukadoor. Een goede stielman vinden is niet altijd even eenvoudig. Om kandidaat-bouwers een stap op weg te helpen, verzamelde Knauf meer dan 1.000 stukadoors op één website. Iedere stukadoor heeft een eigen miniwebsite binnen deze verzamelplek. Zo kun je heel snel en gemakkelijk enkele vakmannen selecteren voor jouw project.

Meer info: www.mijnstukadoor.be

Verzekering gewaarborgd wonen

Voor veel mensen wordt het steeds moeilijker om een hypothecaire lening te krijgen voor de aankoop of verbouwing van een woning. Om hen niet in de kou te laten staan lanceert KBC een project dat meer Vlamingen moet aansporen om de gratis ‘verzekering gewaarborgd wonen’ af te sluiten.
Lees meer: Verzekering gewaarborgd wonen biedt extra zekerheid voor gezinnen

Online registratie

Op Batibouw 2013 wordt er met een nieuw registratiesysteem gewerkt. Particuliere bezoekers die worden uitgenodigd door een exposant zullen zich online moeten registreren. Daarna krijgen zij een PDF met een barcode die geldt als toegangsbewijs. Een beetje extra werk dus, maar die tijd wint men al snel terug op de beurs zelf.

Lees meer: Batibouw 2013: online registreren is de boodschap

Woningkredieten

Wie bouwt of een huis koopt, kiest vaakst voor krediet met driejaarlijks herzienbare rentevoet. KBC analyseert de trends voor de woningkredieten.

Lees meer: Woningkredieten, wat zijn de trends?