Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Woningtechnieken voor iedere zelfbouwer

Na 20 jaar gaan 7 Selfmatic-toonzalen, in Melle, Geel, Hasselt, Roeselare, Maldegem en Rotselaar verder onder de naam: Easykit. “Met de nieuwe naam maken we duidelijk dat onze zelfbouwformule voor iedereen haalbaar is”, zegt Koen Vanreusel, CEO van Batiself nv. “Je hebt geen technische kennis of ervaring nodig om zelf je verwarming, ventilatie, elektriciteit of sanitair te installeren.”
“De nieuwe naam Easykit zegt nog duidelijker wat wij doen”, zegt marketing manager Johan Verhegge. “Wij maken het de zelfbouwer makkelijk met onze handige kits, de persoonlijke begeleiding van onze specialisten in de toonzaal en de hulp van onze eigen technici op de werf”.

De nieuwe website www.easykit.be oogt alvast fris en eenvoudig. Onze zelfbouwvideo’s geven zin om eraan te beginnen. Innovatief is “Mijn Budget”, een eenvoudige applicatie waarmee je snel het budget van je eigen zelfbouwproject kent.

Zelfbouwspecialisten

“Easykit (Batiself nv) bundelt de kennis van meer dan 40 zelfbouwspecialisten, de feedback van 1000den trotse zelfbouwers en de ervaring van 20 jaar service en support”, zegt technisch directeur Kris Vanlathem. En dat merk je in alles: de aandacht voor groene technologieën, het uitgebreide supportmateriaal en de uitgebouwde klantendienst. Het is voor de zelfbouwer een geruststelling dat hij ook voor het onderhoud van zijn zelf geïnstalleerde installatie bij zijn leverancier terecht kan.

Meer infoEasykit 
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in