VM Zinc introduceert overlappingspaneel

Gewijzigd op 10/10/2013 door Gretel Kerkhofs

Overlappingspaneel VM Zinc 200
© VMZinc - Umicore
Overlappingspaneel VM Zinc 200
www.vmzinc.be/pr/
© VMZinc - Umicore
Overlappingspaneel
www.vmzinc.be/pr/
© VMZinc - Umicore

VM Zinc, fabrikant van zinken daken en gevelpanelen heeft zijn overlappingspaneel VM Zinc 200 een product op de markt gebracht met een uiterst eenvoudige plaatsingstechniek. De werkwijze is nu vergelijkbaar met die van een houten gevelbekleding.

De zinken panelen geven de gevel een unieke uitstraling dankzij hun profiel in trapvorm. Afhankelijk van de stand van de zon krijg je een spel van licht en schaduw op de gevel.

De overlappingspanelen kunnen zowel in renovatieproject als bij nieuwbouw worden toegepast. Ze garanderen bij een correcte plaatsing een perfecte winddichting van de gevel. Verder zijn de panelen bestand tegen de grillen van de natuur en vandalisme. Eventuele vervorming van de panelen zal overigens geen invloed op de winddichting hebben.
De panelen zullen harmonieus verouderen. Bij een beschadiging van het paneel vernieuwt de patina zich, in tegenstelling tot een gelakt of een gekleurd materiaal.

De panelen zijn beschikbaar in geprepatineerde tinten Quartz en Anthra. De standaardlengte van de profielen is 2 of 3 meter, de nuttige breedte 200 mm.

Meer info: VMzinc.be
 

Fabrikanten van gevelmaterialen

Folders over bouwwerken

Meer informatie op de website van deze bedrijven