Velux creëert perfect woonklimaat in één klik

Gewijzigd op 1/01/1900

Velux - rolluik  integra
© Velux
Gordijn dakvenster
© Velux
Velux, wereldleider in dakvensters, stelt de laatste nieuwigheid in elektrisch comfort voor. Eén simpele druk op de knop volstaat om vlot vensters, gordijnen, rolluiken en zonneschermen te openen en te sluiten, of om dimbare spots te regelen.


Bediening en programmering volgens persoonlijke wensen is de nieuwe trend in de wereld van comforttechnologie. Gedaan met kamer per kamer kijken of alle ramen gesloten zijn als je wil vertrekken. Eén simpele druk op de knop van de radiogestuurde afstandsbediening volstaat voortaan om binnenshuis het perfecte woonklimaat te regelen.

Op-en-top comfort
De innovatieve technologie io-homecontrol biedt alle functies voor een ideale luchtcirculatie en optimale lichtinval bij het gebruik van dakvensters, rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen, verduisteringsgordijnen, rolluiken en zonneschermen van Velux. Daarbij kan je bijvoorbeeld elk dakvenster in huis individueel bedienen. Elektrische bediening is ook heel handig bij hooggeplaatste dakvensters of vensters met een grote oppervlakte. En je halogeenspots sfeervol dimmen, kan vanaf nu ook in een handomdraai.
Slim: Velux biedt ook speciale kits om eerder geïnstalleerde Velux-dakvensters elektrisch uit te rusten. Zo’n kit omvat een bedieningssysteem, venstermotor, regensensor en een radiogestuurde afstandsbediening.

Gebruiksgemak
Je kan het systeem zo instellen en programmeren dat het jou uitkomt. Bijvoorbeeld, eerst de rolluiken ophalen en dan de vensters openen. Na afloop van een geprogrammeerde tijdsduur opent of sluit het elektrisch venster automatisch. En de geïntegreerde regensensor zorgt ervoor dat het raam bij regen automatisch gesloten wordt, tot in verluchtingsstand.

Eenvoudige aansluiting
De elektrische Velux-producten werken via radiosignalen, waardoor er dus geen vernettingsplan nodig is. Gewoon de stekker in het stopcontact steken! Na de installatie kan je het systeem regelen met de radiogestuurde afstandsbediening die alle producten van het net automatisch vindt en verbindt.

Voor meer info: Velux

Onze buitenschrijnwerkspecialisten

Folders over ramen en deuren

Meer informatie op de website van deze bedrijven