SVK pakt uit met grijze en roodpaarse gevelstenen

Gewijzigd op 10/10/2013 door Gretel Kerkhofs

Schades of grey
Schades of grey
© SVK
Terranova
Terranova
© SVK

De fabrikant van bouwmaterialen SVK heeft twee nieuwe gevelsteenreeksen toegevoegd aan zijn gamma. Zowel ‘Shades of Grey’ als ‘Terranova’ zijn verkrijgbaar in elegant vechtformaat (210 x 100 x 40 mm).
 

  • Shades of Grey’ is een reeks gesmoorde stenen in unieke grijstinten. In dit gamma vind je ‘Silex’ (warm grijs met lichte en donkere nuances), ‘Quartz’ (lichtgrijs met de helderheid van kwarts) en ‘Basalt’ (donkergrijs met de intensiteit van basalt).
     
  • In het gamma ‘Terranova' vind je de types ‘Magma’ (roodpaars met antraciete accenten), ‘Caldera’ (donkerbruin met lichte nuances) en ‘Tobago’ (bruinzwart met donkere nuances).

De SVK-gevelstenen zijn gemaakt met klei uit Belgische bodem en gebakken met moderne technologie, gebaseerd op de knowhow van vier generaties.

Mede door hun uitgesproken slank en elegant formaat zijn de stenen bijzonder geschikt voor een eigentijdse architectuur: verlijming, dunbedmetselwerk of traditioneel vermetselen met brede voeg... met de nieuwe SVK-stenen kan het allemaal.

De twee nieuwe gevelsteenreeksen zijn een aanvulling op het klassieke Artisan gamma, met stenen in Vecht-, Waal- en Waaldikformaat.


Meer info: SVK

Fabrikanten van gevelmaterialen

Folders over bouwwerken

Meer informatie op de website van deze bedrijven