Slim verwarmen met de JunkersControl

Gewijzigd op 15/11/2016 door TiM Vanhove

De JunkersControl is een slimme, programmeerbare regeling voor centrale verwarming en warm water die verbonden is met het internet en die je kunt bedienen via smartphone of tablet. Door zijn innoverende software kan de JunkersControl intelligent communiceren met de ketel en maakt hij gebruik van geavanceerde functies zoals e-monitoring en e-learning.

Onze verwarmingsspecialisten

De JunkersControl is de nieuwste sturing van het Duitse verwarmingsmerk. De thermostaat is gebruiksvriendelijk, helpt je besparen en is heel eenvoudig te installeren. De controller werkt op alle Junkers-ketels met een Heatronic sturing (versie 3 en 4).
 

Modern design

De JunkersControl CT100 heeft een modern design, en laat zich zeer eenvoudig en intuïtief bedienen via het ingebouwde aanraakscherm of via de JunkersControl app. Elke JunkersControl CT100 wordt geleverd met een vooraf ingesteld programma dat je eenvoudig kunt aanpassen aan je eigen behoeften. Ook de functionaliteiten van de JunkersControl app zijn makkelijk zelf te programmeren. Je kunt er tot 5 mobiele apparaten mee connecteren. De app detecteert uw afwezigheid en past de verwarming aan. Je kunt zelf kiezen om deze functie al dan niet te activeren. Met de JunkersControl kun je ook de instellingen voor warm water programmeren. Hierdoor optimaliseert de condensatieketel je warmwatervoorraad op de momenten dat je het wenst, en spaar je energie uit. De JunkersControl onthoudt de gekozen instellingen om ze eventueel later opnieuw te activeren.
 

Eenvoudige installatie

De JunkersControl CT100 installeren is eenvoudig. Je verbindt hem met de ketel via de bestaande 2-draadsbusverbinding van uw kamerthermostaat. Alle andere verbindingen verlopen draadloos via wifi. In tegenstelling tot gewone weersafhankelijke regelingen heeft de JunkersControl geen buitensensor, en moet er dus ook geen extra kabel worden geïnstalleerd. De JunkersControl haalt die gegevens namelijk online op, wat de installatietijd en kosten aanzienlijk verlaagt.
 

Een Junkers CT100 winnen?

Laat ons dan via de wedstrijdpagina weten hoeveel de Control app voor Junkers CT 100 kost.

Folders over verwarming

Meer informatie op de website van deze bedrijven