Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Revolutionaire stookolieketels die voldoen aan de ErP wetgeving

Remeha brengt een nieuwe reeks condenserende laagtemperatuur stookolieketels op de Belgische markt onder de naam Remeha Hera/Lava. Binnen dit stookoliegamma ligt de focus op prijs-kwaliteit, rekening houdende met het gewenste comfortniveau van de klant. Zowel de Remeha Lava Plus als de Remeha Hera Condens voldoen ruimschoots aan de nieuwe Europese Ecodesign regelgeving, die van kracht gaat vanaf 26 september 2015.

De stookolieketel, herboren in 2015

De nieuwe reeks Remeha Lava (Plus) en Hera Condens ketels werden gecreëerd als uniek modulair concept, en zijn zo helemaal klaar voor de toekomst.

De stookoliereeksen Remeha Lava (Plus) en Hera Condens combineren beproefde technologie met essentiële regel- en uitbreidingsmogelijkheden. De basis bestaat uit een kwalitatief eutectisch gietijzeren ketelblok in combinatie met een uiterst zuinige stookoliebrander. Alle onderdelen worden onder een compacte mantel geïntegreerd.

Een oplossing op maat van elke behoefte

De ruime keuze aan module-mogelijkheden werkt een zorgeloze installatie in de hand. Het concept bestaat er uit dat verschillende verwarmingsmodules eenvoudig gelinkt worden aan een sanitair warmwater module naar keuze.

Condenserend of klassiek?

De Remeha Lava Plus is een klassieke, niet-condenserende verwarmingsmodule uitgerust met brander, verkrijgbaar in 22, 29 36 of 46 kW. Met de Remeha Lava wordt de verwarmingsketel exclusief brander aangeboden. Deze kan binnen de ErP wetgeving geplaatst worden indien een bestaand toestel vervangen wordt door een equivalente verwarmingsketel. De condenserende stookolie variant is de Remeha Hera Condens en bestaat in open- of gesloten schouwuitvoering aan een vermogen van 19, 24, 32, 40 of 50 kW.

Gecombineerd met een boiler naar keuze

In combinatie met één van de twee boiler modules (staal geëmailleerde spiraalboilers van 110 of 160 liter) maak je van de Remeha Lava (Plus) en Hera Condens een complete energiecentrale met ruim comfort aan warm water.

Perfect geregeld

In elke verwarmingsketel module wordt een eenvoudig bedieningsbord (D-control) of geavanceerde regelaar met verlicht display (S-control) geïntegreerd. Dankzij de Remeha iSense en qSense thermostaten wordt elke installatie op elk moment van de dag correct geregeld.

Meer info: Remeha

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in