Primeurs op Batibouw 2019: deurensimulator en diepzwart pvc

Gewijzigd op 10/05/2019 door Redactie Habitos.be

Onze buitenschrijnwerkspecialisten

1. Belisol deurensimulator: stel zelf je droomdeur samen

Met de gloednieuwe deurensimulator van Belisol kan je, op ware grootte, alle mogelijke combinaties uitproberen. Kies op het touchscreen in enkele stappen het model, de kleur en de greep. Zo zie je meteen op het grote scherm hoe je droomdeur er in het echt kan uitzien. Even een andere kleur uitproberen? Dat kan in één klik, tot je de deur vindt die perfect bij jou en je woning past. Alle nieuwste modellen zitten in de tool. Zo heb je steeds de laatste en ruimste keuze.
Je kan deze deurensimulator vrijblijvend uitproberen in onze Belisol showrooms.


2. Nieuw: zwarte pvc ramen

Tot voor kort kon je geen zwarte kleur kiezen voor je ramen in pvc. Zwart slorpt namelijk warmte op als de zon erop schijnt en daardoor kon het pvc raam gaan uitzetten of vervormen. Vandaag kan je bij Belisol de pvc profielen Unix en Futura in de diepzwarte kleur RAL 9004 verkrijgen. De Cool Colors technologie maakt dat mogelijk. Een nieuwe, dikkere folie beschermt de ramen waardoor het achterliggende profiel niet opwarmt. Dat is goed nieuws, want zwarte ramen zijn de trend van het moment, ook in renovaties. Belisol biedt deze zwarte ramen aan in dezelfde afmetingen, met dezelfde garantie én tegen dezelfde prijs als de pvc ramen in andere kleuren.


3. SLIDE: vlot schuifraam in pvc

Dit nieuwe schuifraam in pvc schuift heel vlot en is eenvoudig te bedienen. De SLIDE heeft geen hef- of kipfunctie. Dankzij de speciale sluitnokken is het schuifraam bijzonder wind- en waterdicht. De SLIDE ziet er mooi slank uit en de monorail versie lijkt verrassend goed op aluminium schuiframen. De fraaie onzichtbare of verdoken afwatering en een bouwdiepte van 140 mm, maakt de SLIDE geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie


4. Houten ramen in Europese of Amerikaanse eik

Houten schrijnwerk is opnieuw in trek. Daarom breidt Belisol haar aanbod uit met nobele eik, Europees of Amerikaans. Bi-color uitvoeringen zijn populair, denk aan zwart voor de buitenzijde en natuurkleur of wit aan de binnenzijde. Het resultaat is prachtig en je houten ramen winnen met de jaren aan charme en uitstraling.


5. Ramen aan de kant met deze Panolux vouwwand

Wil je ’s zomers je living helemaal openen en het buitengevoel binnenhalen? Dat kan met de Panolux die je eenvoudig opzij schuift. Deze glazen vouwwand heeft een hedendaagse look met slanke stijlen in aluminium. De Panolux kan moeiteloos grote oppervlaktes aan, tot 8 m breed en 3,5 m hoog. Voor het rolsysteem en de scharnieren opteerde Belisol voor Duitse degelijkheid. De hoogwaardige materialen garanderen een jarenlange feilloze werking. De Panolux schuifwand is, net zoals de andere aluminium ramen van het Belisol-gamma, verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.


Folders over ramen en deuren

Meer informatie op de website van deze bedrijven