Ontdek de bis-beurs van op de eerste rij

Gewijzigd op 30/09/2015 door TiM Vanhove

9 dagen lang - van 3 tot 11 oktober - staat Flanders Expo in het teken van vastgoed kopen, bouwen of renoveren. Het Bouw- en Immobiliën Salon, kortweg bis, verzamelt er een schat aan informatie en producten om je snel en doeltreffend te informeren voor je eigen plannen.

Ontdek onze sleutel-op-de-deurbedrijven

Compacte unit
© Skillpod

Beursthema: Compact en modulair bouwen

De beursorganisatie legt dit jaar de focus op compact en modulair bouwen. De Vlaming droomt nog altijd van een grote, vrijstaande woning met tuin. Maar onder druk van de omstandigheden: wetgeving, energiebesparing, kostprijs, … moet hij vaak inbinden en een andere woonoplossing kiezen. Compacte en flexibele formules bieden dan vaak uitkomst.  

Ontdek meer over het beursthema
advies
© BIS

Win gratis advies in

Als bouwer of verbouwer moet je op zoek naar antwoorden op al je vragen. Bis speelt in je kaarten met [email protected] Na het maken van een afspraak kun je 20 minuten bij een specialist terecht. Hij of zij helpt je met een antwoord op maat.
 
Meer over advies op bis
BIS
bouw- en immosalon
© BIS

Nieuwe producten op bis

Net zoals andere beurzen benutten fabrikanten de gelegenheid om hun nieuwe producten van hun beste kant te tonen aan het publiek. Op bis zijn er enkele fabrikanten die met nieuwigheden komen. Ontdek ze nu!

Win je beursticket!

Overtuigd dat je er dit jaar bij moet zijn op bis? Waag dan je kans op een gratis duoticket!
 
Op zeker spelen kan ook door je ticket online te boeken… en korting mee te pakken.

BIS praktisch

Hoe laat gaan de deuren open? Waar parkeer je best nu de buurt rond Flanders Expo een werf is? Al die informatie vind je in de rubriek BIS praktisch.

Folders over nadenken over bouwen

Meer informatie op de website van deze bedrijven