Novus 300 en 450, balansventilatiesystemen voor een passiefhuis

Gewijzigd op 8/11/2012 door Daan Slingers

De nieuwste balansventilatiesystemen Novus 300 en 450 met passiefhuiscertificaat van Zehnder zijn een waardige opvolger voor de Thermos 300 D. De compacte Novus is uitgerust met een zeer efficiënte en gepatenteerde tegenstroomwarmtewisselaar met hoog thermisch rendement.

Onze ventilatiespecialisten

Novus 300
De Novus 300 van Zehnder.
© Zehnder Group Belgium
Het toestel werkt  met een constante volumestroom ventilator (constant flow ventilator) en is standaard uitgerust met 2 geïntegreerde G4 filters om stofdeeltjes tegen te houden.

Pollenfilter

De Novus 300 en 450 van Zehnder zijn ook beschikbaar met een F7 pollenfilter en in een versie met ingebouwde enthalpiewisselaar. Neusje van de zalm is het innovatieve en zeer gebruiksvriendelijke bedieningspaneel (TFT-aanraakscherm) waarmee het toestel is uitgerust.

Novus is van de hand van de firma Paul. Zehnder Group Belgium verdeelt in België de warmterecuperatiesystemen van Paul, die eveneens deel uitmaakt van Zehnder Group. Paul  staat in de ventilatiesector bekend voor de zeer hoge thermische rendementen van zijn balansventilatiesystemen met warmterecuperatie en zijn grote expertise in de passiefhuissector.

Meer info: Zehnder group

Folders over ventileren

Meer informatie op de website van deze bedrijven