Nieuw op Batibouw 2012: Velux automatiseert rolluiken van dakvensters

Gewijzigd op 1/01/1900

Velux
Active Kit
© Velux

Op Batibouw introduceert Velux enkele interessante nieuwigheden voor dakvensters om het binnenklimaat verder te optimaliseren.


Zoals geweten, zijn rolluiken de meest efficiënte manier om warmte binnen en koude buiten te houden. Wie elektrische rolluiken van Velux heeft, kan nu nog meer energie besparen met de nieuwe Velux Active-kit dankzij het slimme, geautomatiseerde systeem. Via draadloze sensoren openen of sluiten de rolluiken automatisch naargelang de buitentemperatuur en zonne-intensiteit, waardoor je minder snel actief zal moeten koelen of verwarmen.
Je kan met een gerust hart je woning verlaten wetende dat het intelligente systeem ervoor zorgt dat de rolluiken automatisch in de juiste positie komen te staan in functie van de weersomstandigheden. Met Velux Active kan in de winter de warmte van de zon ten volle benut worden of je nog beter beschermen tegen de koude. In de zomer houden je rolluiken 95% van de hitte buiten. Velux Active-syteem zorgt ervoor dat de rolluiken automatisch gesloten worden nog voor de eerste zonnestralen het dakvenster bereiken. En als je thuis komt, neem je zelf de controle terug over met de gebruiksvriendelijke controle-unit.

Meer info: Velux

Velux op Batibouw, paleis 4, stand 316
 

 

Onze buitenschrijnwerkspecialisten

Folders over ramen en deuren

Meer informatie op de website van deze bedrijven