Met korting naar bouwbeurs BouwXpo in Kortrijk

Gewijzigd op 21/02/2018 door Gretel Kerkhofs

BouwXpo is een nieuwe bouw- en woonbeurs in de Kortrijkse Expohallen. BouwXpo vindt plaats van 8 tot en met 11 november 2013 en een ticket 6 euro. Wil je graag naar deze grote bouwbeurs? Bestel dan tickets met de Habitos-code en betaal zo maar 4 euro per persoon.

Ontdek deze bouwbedrijven

BouwXpo in Kortijk
© BouwXpo
Tickets voor de nieuwe bouwbeurs BouwXpo in Kortrijk – van 8 tot en met 11 november 2013 – kun je bestellen via de site van BouwXpo. Met de Habitos-code HAB101 (ingeven bij bestellen van tickets) geniet het Habitos-publiek van een korting van 2 euro per persoon op de standaard toegangsprijs. Concreet betekent dit een toegang van 4 euro per persoon in plaats van 6 euro per persoon.

Als je via de site van BouwXpo je ticket(s) bestelt en de code HAB101 ingeeft, ontvang je een bevestigingsmail met barcode. Deze barcode breng je mee naar de beurs en overhandig je aan de bewaker aan de ingang van de beurs. Je hoeft dus niet aan te schuiven aan de kassa’s!

Uitverkochte beurs

Twee maanden voor de beurs BouwXpo in hal 4 van Kortrijk Xpo is het overduidelijk dat deze grote publieksbeurs, gericht op alle mogelijke bouwlustigen en/of verbouwers, alle troeven in handen heeft voor de toekomst. BouwXpo 2013 is namelijk al totaal uitverkocht, waardoor de organisatie overweegt om niet met één, maar meteen zelfs met twéé hallen uit te pakken.

Inspiratieplatform

De nieuwe BouwXpo 2013 wil een inspiratieplatform vormen voor de bezoeker. Via onder meer een representatief aanbod, met een vertegenwoordiging van quasi alle marktleiders uit de verschillende branches van de (ver)bouwwereld, en het aanbieden van informatie over de meest actuele topics uit de sector, wordt BouwXpo 2013 dé place to be voor de (ver)bouwer.

160 exposanten

Er tekenden al 160 exposanten in, waardoor naast hal 4 ook hal 5 in gebruik genomen wordt. "Hebben mensen bouwplannen? Wenst men een bestaande woning aan te kopen en/of te renoveren? Wil men hun interieur een boost geven? Of is er integendeel nood aan informatie omtrent het optimaliseren en/of energiezuinig maken van de woning? Op deze en tal van andere vragen biedt BouwXpo 2013 met zijn 160 exposanten een antwoord", aldus Peter Vanbrackel.

"Vier dagen lang maakt de bezoeker kennis met het uitgebreide aanbod van de belangrijkste aanbieders/specialisten uit de branche. Dit gaat van woningbouwbedrijven, over makelaars en projectontwikkelaars tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en -diensten, en dit in de ruimste zin van het woord."

Meer informatie

Alle informatie over de BouwXpo vind je op de site BouwXpo.
Ondernemingen die zich willen aanmelden voor de wachtlijst, sturen een mail naar bouwxpo at kortrijkxpo.com of vullen het formulier op de pagina Aanvraag Informatie in.

BouwXpo Praktisch

Wanneer? Vrijdag 8, zaterdag 9, zondag 10 en maandag 11 (verlengd weekend) november 2013
Waar: Kortrijk Xpo - Hal 4 - Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk

Meer beurzen

Meer beurzen, beursnieuws en informatie over bouwbeurzen vind je in onze Beurskalender.

Folders over nadenken over bouwen

Meer informatie op de website van deze bedrijven