Leg je vloerverwarming zelf met begeleiding

Gewijzigd op 10/09/2014 door TiM Vanhove

Vloerverwarming wint hoe langer hoe meer aan populariteit. Alleen de kostprijs van het systeem is soms nog een struikelblok. Maar daar kun je eenvoudig een mouw aan passen door de vloerverwarming zelf te plaatsen. Selfmatic helpt je daarbij.

Onze verwarmingsspecialisten

Vloerverwarming
© easkit
Vloerverwarming
© easkit
Selfmatic zorgt ervoor dat je zelf je vloerverwarming kunt installeren. De specialist biedt oplossingen zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ze helpen je een verwarmingsinstallatie samen te stellen die het meeste comfort biedt voor jouw budget. Bij de levering krijg je van Selfmatic een nauwkeurig uitgewerkt legplan voor de plaatsing van de leidingen en collectoren. Ze leggen je op de werf stap voor stap uit hoe je de vloerverwarming zelf installeert.
 

Bespaar nog meer op energie!

Vloerverwarming verbruikt minder energie dan een klassiek verwarmingssysteem. Door ze aan te sluiten op een warmtepomp, gebruik je gratis energie uit de lucht. Zo daalt je jaarlijkse energiefactuur nog meer.
 
Kijk alvast eens naar onze instructievideo’s

Overtuigd?
Ga dan eens langs in één van de Selfmatic toonzalen en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf je vloerverwarming te installeren.

Folders over verwarming

Meer informatie op de website van deze bedrijven