Laminaat met je eigen print

Gewijzigd op 10/10/2013 door Gretel Kerkhofs

PRINT HPL
© Abet Laminati
PRINT HPL
© Abet Laminati
PRINT HPL
© Abet Laminati
PRINT HPL
© Abet Laminati

Abet Laminati, de Italiaans fabrikant van de decoratieve hoge druk laminaatplaten, gekend onder de merknaam PRINT HPL, biedt naast het standaard leveringsprogramma van 957 kleuren en decors, de mogelijkheid om eigen ontwerpen te realiseren door middel van de “Digital Print” technologie.  De nieuwe digitale print techniek maakt het mogelijk om laminaat er te laten uitzien als hout, water, licht, bladeren of om het even welke design of beeld dat je zelf wenst, zonder minimum afnamen, zonder beperking in tijd of plaats waar het laminaat is gecreëerd.

In feite, kan met Digital Print, het design of het beeld worden verwerkt door de computer en onmiddellijk in het oppervlak worden verwerkt.  Concreet betekent dit dat de ontwerper een bestand kan aanleveren per e-mail, op cd-rom,.. met het te realiseren ontwerp zoals bijvoorbeeld een eigen decorontwerp, een foto, een tekening, een kaart, een plan enz.

Abet Laminati verzorgt vervolgens de afdruk in quadrichromie en de productie van de “gepersonaliseerde” laminaatplaat.  Deze grensverleggende laminaattechnologie “Digital Print” vereist geen minimumoplage en is bijgevolg uitermate geschikt voor het realiseren van éénmalige projecten die een “custom-made” aanpak vragen.  De “Digital Print” laminaten zijn verkrijgbaar in zowel binnenkwaliteit (vb. uniek projectmeubilair) als in buitenkwaliteit (vb. gevelbekleding, signalisatie,…)

Meer info: Abet Laminati

Fabrikanten van gevelmaterialen

Folders over bouwwerken

Meer informatie op de website van deze bedrijven