Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Laatste kans voor de isolatiepremies en een groepskorting!

Vanaf 1 januari 2017 worden de huidige premies omtrent isolatie afgebouwd. Sommige voordelen zoals het belastingvoordeel voor dakisolatie zullen volledig verdwijnen. Het najaar 2016 wordt voor veel Vlamingen het tijdstip om nog snel hun woning te laten isoleren. Dankzij Groepsofferte.be kan je ook nog een groepskorting verkrijgen op de aankoop van jouw isolatie!
belastingvoordeel van 30% voor dakisolatie af te schaffen vanaf 2017. Een van de nieuwe maatregelen om de Vlaamse begroting op orde te brengen. Dit betekent slecht nieuws voor de vele Vlamingen die hun woning nog moeten isoleren. Vooral als je weet dat iedere woning tegen 2020 verplicht moet beschikken over een geïsoleerd dak.

Lange wachtrijen

Isolatiebedrijven maken zich op voor een zeer drukke periode. Veel Vlamingen zullen nog willen isoleren met het oog op de financieel interessante premies van 2016. Als je er als consument te laat bij bent, riskeer je de premies te mislopen.

Groepsaankoop isolatie

Op vraag van haar community organiseert Groepsofferte.be, het grootste groepsaankoop platform van Vlaanderen, een groepsaankoop voor isolatie. Met een groepsaankoop geniet je zowel van groepsvoordelen als van groepskortingen. “We hebben een prijs onderhandeld die gemiddeld 12,5% onder de marktprijs ligt. Onze gebruikers kunnen op beide oren slapen, want ze krijgen zeker nog alle voordelen; zoals de fiscale aftrek van 30% voor dakisolatie en de premie van 15 euro per m² voor gevelisolatie” : aldus de woordvoerder van Groepsofferte.be. “Veel mensen kiezen voor ons omdat ze dan niet zelf op zoek moeten gaan naar een goede aannemer, ze weten dat ze bij ons goed zitten en ze besparen slim op geld en tijd!” gaat hij verder. Ontdek de groepsaankoop voor isolatie.

Laat je niet verrassen

Om de energiedoelstellingen van 2020 te halen, moeten er in Vlaanderen nog een heleboel woningen geïsoleerd worden. Om dit doel te realiseren heeft de Vlaamse overheid tal van stimulerende maatregelen uitgevaardigd. Zo bestaan er premies van de netbeheerder, premies van de steden en gemeenten, verbeteringspremies, kosteloze leningen, verlaagde btw tarieven, belastingvermindering voor dakisolatie, enz... . Deze maatregelen hebben ervoor gezorgd dat veel Vlamingen hun woning al goed geïsoleerd hebben en hier nu de vruchten van plukken. Dankzij isolatie gaat de energierekening onmiddellijk omlaag.
Premies zullen volgend jaar nog bestaan, maar financieel zijn ze minder interessant en de belangrijke fiscale aftrek voor dakisolatie wordt volledig afgeschaft. Nu is het moment om je woning nog te isoleren!
 
Schrijf je vrijblijvend in voor de groepsaankoop isolatie van Groepsofferte.be en je wordt gecontacteerd door een erkende aannemer om jouw isolatieproject te realiseren. Je bent verzekerd van de beste prijs/kwaliteit en je geniet daarbovenop nog van een ongelooflijke groepskorting van 12,5%! Doe zoals meer dan 140.000 andere Vlaamse gezinnen, schrijf je in op Groepsofferte.be en geniet van de kracht van de groep!

Schrijf je vrijblijvend in op Groepsofferte.be.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in