Aanbevolen partners

Logo KNX BE
All vac
Elektrotechnieken

Kerstpakjes aan huis: je weet altijd wie er voor de deur staat!

Meer en meer mensen bestellen tegenwoordig hun pakjes voor de feestdagen online. Ook inbrekers weten dit en maken gebruik van deze periode om op verkenning te gaan. Dankzij een videofoniesysteem kun je vanop afstand zien wie er aan je voordeur staat en kun je communiceren met deze persoon. Op deze manier hoef je de voordeur niet te openen voor ongewenste gasten.
Een videofoniesysteem kan je vergelijken met een parlofoon. Het grootste verschil is dat je met een videofoon ook effectief kan zien wie er voor je deur staat. Sommige camera’s maken het zelfs mogelijk om in breedbeeld naar de omgeving rond je voordeur te kijken of in te zoomen op iets of iemand. Zo kun je veilig zien wie er met welke bedoeling aan je voordeur staat. Ook wanneer het donker is, kun je dankzij een ingebouwde lamp of infraroodcamera duidelijk zien wie er juist jouw woning wil betreden. Een videofoon is eenvoudig te bedienen via een klein bedieningspaneel dat centraal in je woning hangt. Je kunt er ook voor opteren om meerdere bedieningspanelen op te hangen zodat je overal in je woning snel kunt zien wie er voor je deur staat. Met een simpele druk op een knop kun je de voordeur openen.

Bediening via smartphone of tablet

Waar je ook bent, je kunt op elk moment via jouw smartphone of tablet zien wie er aan je voordeur staat. Dit kan dankzij een eenvoudig te downloaden app die zowel via de App store van Apple als de Google Play store beschikbaar is. Met deze app kun je ook de voordeur bedienen vanop afstand en gemakkelijk praten met wie er voor je deur staat alvorens die binnen te laten. Handig voor als iemand zijn sleutel is vergeten of wanneer je op reis bent en de buren de planten komen water geven.
Een videofoniesysteem is geschikt voor vrijwel elke woning. Bovendien kun je ervoor kiezen om meerdere camera’s aan te sluiten zodat je een volledig overzicht hebt van wat er zich buiten jouw woning afspeelt. Het systeem filmt alles en achteraf kun je gemakkelijk de beelden opvragen.
 
Verhoog jouw veiligheid en privacy dankzij een videofoniesysteem. Laat geen ongewenste gasten binnenkijken in je woning, verlaat je woning met een gerust gemoed en geniet van een zalige kerst met pakjes. Ontvang meer informatie.

Dit is een publireportage. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in