Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Duurzame oplossingen van Wienerberger voor een geslaagde renovatie

Op zoek naar een duurzame oplossing om je gevel te renoveren? Kijk dan eens naar het gamma van Wienerberger. Je ontdekt dan prachtige gevelstenen. Ook voor kleidakpannen kun je bij Wienerberger terecht.

Expressieve gevel

Voor de vernieuwing van de gevel biedt Wienerberger tal van mogelijkheden. Een vernieuwde gevel met Terca en Desimpel gevelstenen bereikt gemakkelijk een levensduur van 150 jaar. De gevelstenen zijn stootvast, vragen weinig onderhoud en verouderen mooi. Ze zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan formaten, kleuren en aspecten.

Wilt u de bestaande gevel extra dik isoleren? Dan kun je terugvallen op de Eco-brick gevelsteen, die met zijn smaller formaat 30% minder ruimte inneemt dan andere bakstenen. Of je kunt gebruikmaken van dunne, op kleefmortel bevestigde steenstrippen. Een andere mogelijkheid is een gevelbekleding met Koramic kleipannen die een onregelmatige of niet-vlakke ondergrond aan het oog onttrekken. Streef je naar een vlak en hedendaags resultaat? Dan is de vlakke kleipan uw logische keuze.
 

Robuust dak

Wie renoveert, pakt meestal eerst het dak aan. In dat geval zijn Koramic kleidakpannen uw absolute nummer een. Koramic kleidakpannen bereiken gemakkelijk een levensduur van 150 jaar, ontwikkelen in de loop der jaren een mooi patina en zijn vorstbestand.

De pannen zijn perfect herbruikbaar, vergen weinig of geen onderhoud en kunnen indien nodig in een mum van tijd per stuk worden vervangen.

Meer info: www.renovatieoplossingen.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in