Deceuninck Linktrusion- technologie, nog betere raamisolatie

Gewijzigd op 28/03/2012 door Kelly Cuypers

Linktrusion-technologie
zendow#neo
© Deceuninck

Deceuninck introduceert  de Linktrusion- technologie : een unieke revolutionaire technologie die voortaan de nieuwe zendow-generatie kenmerkt. Hierdoor biedt het we een raam aan dat quasi even sterk is, maar tot 30 % beter isoleert, en dit met tot 40 % materiaal- en gewichtsbesparing! De eerste serie waarin deze technologie wordt toegepast is de Deceuninck zendow#neo serie.


We mogen de toekomst niet negeren en kunnen niet eeuwig op dezelfde manier blijven werken. We moeten anders gaan denken. Linktrusion is hierin een eerste onomkeerbare stap. ‘New is now’ is voor Deceuninck dan ook veel meer dan een slogan. Het is een echte belofte. Een belofte die aangeeft hoe Deceuninck zich voor de toekomst verder engageert op het vlak van comfort, veiligheid en duurzame prestaties.


Linktrusion

Linktrusion is een unieke revolutionaire technologie. Met de nieuwe Linktrusion-technologie introduceert Deceuninck niet alleen een alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de hoofdprofielen, het bedrijf zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties significant verder verbeteren. Maar Linktrusion is meer dan één oplossing. Het is een samensmelting van verschillende oplossingen, een continu evoluerende technologie die kenmerken en prestaties van zowel nieuwe als traditionele materialen uitpuurt, doseert en combineert. Dit alles met één doel voor ogen: precies die oplossing kiezen die het best aan een specifieke behoefte beantwoordt.


Zendow#neo

De nieuwe raam- en deurserie waarin deze unieke Linktrusion-technologie voor het eerst gebruikt wordt, is de Deceuninck zendow#neo-serie. Bij zendow#neo wordt niet langer gebruik gemaakt van standaard-gegalvaniseerde versterkingen binnen de profielen. Voor de zendow#neo standaard oplossing worden zowel kader als vleugel voorzien van een thermische versterking. De kern hierbij bestaat zowel uit schuim dat gerecycleerd pvc bevat als staaldraad. Het product is vanzelfsprekend 100% recycleerbaar.


Meer info:

Deceuninck op Batibouw, paleis 4, stand 212

Onze isolatiespecialisten

Folders over isoleren

Meer informatie op de website van deze bedrijven