Comfortabel, stil en energiezuinig ventileren? Het kan!

Gewijzigd op 24/04/2014 door TiM Vanhove

Publireportage

Onze ventilatiespecialisten

Kwaliteitsvol, stil en energiezuinig ventileren, is dat mogelijk? En is een dergelijke ventilatie wel comfortabel en in orde met de EPB-regelgeving? Het antwoord is telkens ‘ja’, tenminste als je kiest voor een ventilatiesysteem C of een systeem D van Zehnder.
Paul - Novus
© Zehnder

Ruim aanbod ventilatiesystemen

Zehnder heeft al 75 jaar ervaring in ventilatie. Het staat al jaren garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Alle ComfoD –units, Paul Novus en Focus 250 en hun EPB-gegevens zijn geregistreerd in de EPB databank (www.epbd.be) en zijn eveneens PHI gecertificeerd. Voor zowel grote als kleine woningen beschikt Zehnder over een ruim aanbod ventilatiesystemen C en D.
 
Zehnder levert systeemoplossingen gaande van ventilatie-units, luchtverdeelsystemen tot en met regeltechnieken voor lage energiewoningen en passiefbouw. Het volledig luchtkanalensysteem van Zehnder is gecertificeerd met het SKZ-label, dat garant staat voor de kwaliteit van de grondstof en de vormvastheid van de kanalen. Zehnder ComfoWell is bijvoorbeeld een innovatieve luchtverdeelkast die een zeer goede geluiddemping combineert met laag drukverlies.
Flexalen Comfo D
Flexalen Comfo D
© Zehnder

EPB-ventilatie

Sinds enkele jaren geldt in ons land de Energieprestatieregelgeving (EPB), die eisen stelt op het vlak van energie, isolatie en binnenklimaat. Alle toestellen van Zehnder zijn conform de EPB regelgeving. De ComfoD 450 en Novus 300 zijn bijvoorbeeld  twee ventilatie-units die het hoogste thermisch rendement vertonen inzake warmterecuperatie.

Andere voordelen

Zehnder beschikt niet enkel over stille en energiezuinige ventilatiesystemen. Het telt daarnaast nog tal van voordelen.
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Professionele Installateurs die opleiding volgden op de erkende Zehnder Academy
  • Producten overal verkrijgbaar via de groothandel in België
  • Eigen serviceteam voor dienst na verkoop
Reiniging ventilatie
© Zehnder

Onderhoud

Zehnder adviseert elk half jaar de filters te vervangen en tussendoor te reinigen. Bij een nieuw huis is het goed om de filters de eerste tijd regelmatig te reinigen of te verwisselen, omdat de filters door het bouwstof sneller vervuilen. Via onze webshop ww.zehndershop.be kun je op een eenvoudige en snelle manier filters bestellen en onderhoudscontracten afsluiten.

 Dit artikel is een publireportage. Habitos.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Folders over ventileren

Meer informatie op de website van deze bedrijven