Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Aterno, de enige elektrische verwarming met een AA-energielabel

Verwarmen met gas, stookolie of elektriciteit? Voor veel mensen is de keuze snel gemaakt... Maar vooraleer je beslist, maak je best kennis met de jongste generatie elektrische verwarming. Zo blinken de radiatoren van Aterno uit in energiezuinigheid (enige elektrische verwarming in België met een AA-energielabel!), spitstechnologie en comfort.

Vraag alvast je gratis gids en geniet € 150 korting tijdens de hele maand november.
De elektrische radiatoren van Aterno bieden een zachte, snel gegenereerde warmte. Al even behaaglijk als die gezellige warmte zijn de andere voordelen:
  • Een levenslange garantie op de verwarmingsstenen (Kalith-technologie) 
  • 20 jaar garantie op de radiator zelf 
  • Een vlotte installatie zonder ingrijpende veranderingen aan je woning (geen kapwerken!) 
  • Directe verwarming naar het midden van je kamer en dus niet naar het plafond 
Stuk voor stuk unieke voordelen die Aterno verder blijft verfijnen. Zo kwam Aterno in september met een vernieuwd gamma op de proppen.

Op-en-top Frans

Niet alleen de radiator is van Franse makelij, ook de technologie die erachter zit. Deze technologie is als enige in zijn categorie erkend door het Franse Wetenschappelijk en Technisch Bouwcentrum.

Draadloze thermostaat

Elke radiator werkt zelfstandig en is regelbaar via een draadloze omgevingsthermostaat. Die waakt voortdurend over de temperatuur en waarborgt de juiste warmte. Vanzelfsprekend kun je op elk moment de temperatuur bijstellen naargelang het uur, seizoen of de kamer.

Bovendien beschikt de radiator over nog andere slimme en energiebesparende functies. Je vindt ze allemaal terug per model in de gratis Aterno-gids.
Overzicht van alle modellen, specificaties en toepassingen? Vraag de gratis gids aan.
Meer info over de radiatoren van Aterno? Je vindt alle details en extra weetjes over de zuinige verwarming, eenvoudige installatie, modellen, specificaties en toepassingen in de gratis gids.

Maak een afspraak en krijg professioneel advies. Plaats je een bestelling in november? Dan mag je rekenen op een mooie korting van € 150




De inhoud van dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de Habitos.be-redactie

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in