Win jouw exemplaar van Dromen van huizen en tuinen

Patrick Retour heeft een nieuwe telg uit in zijn Wonen met Stijl-Reeks. Ditmaal belicht hij het thema Dromen van huizen van tuinen. Habitos.be verloot enkele exemplaren van dit boek.


Wonen is almaar meer een totaalgebeuren waarbij relaxed cocoonen en genieten met alle zintuigen centraal staan. In gezinsverband, met vrienden of familie. Binnen, maar ook in de tuin. Lekker thuis eten, gezellig bijpraten, ontspannen in bad, met je neus in een boek of eens zalig nietsdoen… Buiten wordt er volop geleefd zoals binnen: kokkerellen en barbecueën in de tuin, luieren in de hangmat, even onder de buitendouche of zwemmen in het zwembad of de zwemvijver…

Wonen met stijl – Dromen van huizen en tuinen geeft je in maar liefst veertig unieke reportages een inkijk in de wereld van smaken en trends in huis en tuin. Diverse woonstijlen komen aan bod: van zen tot weelderig, van strak klassiek tot doorleefd tijdloos. Ontdek woningen die opgaan in de natuur via glaspartijen en terrassen, wandel door prachtige tuinen, eet mee in gezellige buitenkeukens of aan stijlvol gedekte tafels, vlij je neer in knusse zitmeubels… Dromen van huizen en tuinen is genieten met al je zintuigen. Onthaasten op zijn best.

Patrick Retour is als woonjournalist verbonden aan diverse kranten en tijdschriften en er staat een rist succesboeken op zijn naam, zoals Dromen om in te wonen, Harmonie van huis en tuin, Wonen met stijl 1, 2 & 3, Wonen met stijl – Buitenleven en Wonen met stijl – Sfeervol genieten. Zijn neus voor schitterende projecten, zijn heldere schrijfstijl en zijn grote inlevingsvermogen zorgen ervoor dat de boeken in de ‘Wonen met stijl’-reeks stuk voor stuk pareltjes zijn om te koesteren.


Win jouw exemplaar

Interesse in jouw exemplaar van Dromen van huizen en tuinen? Neem dan deel aan onze wedstrijd. Zoek het antwoord op de vraag ‘Hoe heten de kinderen van de auteur‘ op www.patrickretour.net en mail het samen met je adresgegevens naar [email protected]. Inzendingen moeten ons bereiken uiterlijk vrijdag 11 maart om 23:59 uur.
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in