Renoveren

Win het boek Slim Verbouwen

Aanbevolen partners

Easykit logo
Recticel
Viessmann Belgium logo
Bulex logo
Logo Sto NV
Ben je nog op zoek naar extra informatie voor jouw renovatieproject? Dan heeft Habitos.be goed nieuws voor jou! Wij geven vijf exemplaren van het boek Slim Verbouwen weg. Peter Vermeulen en Kristof Gregoire, beiden bekend van TV Makelaar op VTM, geven je in dit boek handige renovatietips.
Peter Vermeulen en Kristof Grégoire schreven vanuit hun ervaringen als architect en interieurarchitect de perfecte leidraad voor mensen die een bestaande woning willen renoveren of verbouwen. Ze vertellen je haarfijn waar je bij een verbouwing op moet letten en met wie je op welk moment in zee moet gaan. Van het dak tot de kelder: geen enkele kamer wordt overgeslagen.
 
Daarbij maakt het niet uit of je de woning in één keer of in verschillende fasen verbouwt. Het motto van de twee heren is: ‘Schuif je dromen nooit opzij. Zet ze hoogstens even op pauze.’ Met deze gids loodsen ze je door een verbouwing met een minimum aan kopzorgen zodat jij straks in het huis van je dromen woont.

Interieurarchitect Kristof Gregoire (Langdorp) heeft sinds 2000 een eigen ontwerpbureau. Architect Peter Vermeulen (Mechelen) is expert op het vlak van renovatie en restauratie, fungeert als expert inzake bouwgeschillen en is vastgoed-consulent.

Win het boek

Wil jij een exemplaar van het boek winnen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Bezorg ons je contactgegevens. Geef ook een antwoord op de wedstrijdvraag: 'van welk tv-programma kennen we Peter Vermeulen en Kristof Grégoire?' 

Deze wedstrijd is afgelopen.  

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in