Aanbevolen partners

SoSimply logo
Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
Easykit logo
Zehnder Group
Viessmann Belgium logo
Logo DRU
Antargaz
Logo Bosch
Verwarming

Win een luxe-overnachting tijdens Rock Werchter

Vergeet die koude douches en oncomfortabele tentjes. Dankzij Junkers maak je nog tot 30 juni kans op één van de 8 overnachtingen in een luxueuze houten hut. Je slaapt op een vederzachte matras, spoelt het zand ‘s morgens uit je ogen onder een warmwaterdouche en als de nood het hoogst is, zijn de watergespoelde toiletten nabij. Of toch maar even ontspannen in de jacuzzi? Glamoureus kamperen noemen we dat oftwel “glamping”.

 

Winnen doe je zo!

  • Wil je een plaats op onze Glamping bemachtigen? Je kan meespelen voor een overnachting én festivaltoegang met 3 van je beste vrienden! Ga naar de facebook-pagina van Junkers.
     
  • Zet je naam op de guest list en verzamel zoveel mogelijk stemmen aan de hand van Facebook-likes. De twee koplopers met de meeste stemmen winnen elk een hut én een unieke festivalervaring. Of is die gevulde minibar op het beste festival van de wereld niets voor u?
     
  • Junkers schenkt comfort en warmte, ook als hoofdsponsor van Rock Werchter!

 


Over Junkers

Junkers, een merknaam van Bosch Thermotechnology, is als specialist in verwarming, warmwaterbereiding, regelapparatuur en solarinstallaties reeds meer dan 75 jaar aanwezig op de Belgische markt.

 

Meer info: Junkers

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in