Verwarming

Radson presenteert de designradiatoren Tinos en Paros

Aanbevolen partners

SoSimply logo
Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
Easykit logo
Zehnder Group
Viessmann Belgium logo
Antargaz
Bulex logo
Logo DRU
Logo Bosch

Om een antwoord te bieden op de nog steeds groeiende vraag naar designproducten stelt Radson 2 nieuwe verticale radiatoren voor: Tinos V en Paros V. Deze nieuwste toevoeging aan het uitgebreide gamma Radson radiatoren sluit naadloos aan bij de filosofie van het merk dat design en functionaliteit perfect verenigbaar zijn.

Met hun strakke vormgeving vormen ze een discrete meerwaarde voor zowel moderne als klassiekere interieurs. Door hun minimalistisch design passen ze perfect in elk type interieur en in alle vertrekken: woonkamer, keuken en badkamer.

Beide modellen onderscheiden zich echter door een opvallend productdetail : de Tinos heeft rechte zijkanten, terwijl de Paros afgeronde zijkanten heeft. De Tinos en Paros designradiatoren zijn beschikbaar met een enkel (type 11) of dubbel (type 21) achterliggend verwarmingspaneel.

Een andere belangrijke eigenschap is het feit dat ze dicht tegen de muur gemonteerd worden (de afstand tussen de muur en de achterzijde van de radiator is slechts 10 mm). Met een diepte van 73 mm (bij type 11) betekent dit dat de totale afstand van de muur tot de voorzijde van de radiator slechts 83 mm bedraagt. Een minimale diepte voor een maximaal comfort!

De Tinos V en Paros V radiatoren zijn beschikbaar in 3 hoogtes (1800 / 1950 / 2100 mm) en 4 breedtes (300 / 450 / 600 / 750 mm) die onderling combineerbaar zijn. Bovendien is een handige handdoekbeugel in roestvrij staal in optie verkrijgbaar voor nog meer functionaliteit.

Beide modellen zijn leverbaar in meer dan 200 RAL-kleuren, in een 3-tal trendy metaalkleuren, alsook in een aantal nieuwe matte kleuren. “Dankzij de introductie van de Tinos en Paros modellen wordt het Radson-aanbod designradiatoren verder uitgebreid en pakken we uit met een nieuwe referentie voor moderne designradiatoren. Een logische stap gezien onze expertise op het vlak van “slimme” verwarmingsoplossingen”, zegt Elo Dhaene, brand commercial director.

Meer info: Radson

Radson - Paleis 12 - Stand 103

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in