Verwarming

Premie voor Optimaz-elite mazout condensatieketels verlengd tot eind 2007

Aanbevolen partners

SoSimply logo
Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
Easykit logo
Zehnder Group
Viessmann Belgium logo
Antargaz
Bulex logo
Logo DRU
Logo Bosch
Informazout, het centrum voor informatie en rationeel gebruik van gasolie voor verwarming, lanceerde begin dit jaar een tijdelijke premie van € 250 voor alle nieuwe installaties met het Optimaz-elite label. Om deze nieuwe technologie met mazout meer bekend te maken en de keuze voor een moderne, zuinige mazoutinstallatie extra aan te moedigen, wordt deze tegemoetkoming nu verlengd tot eind 2007 voor iedereen die een nieuwe Optimaz-elite installatie laat plaatsen.

Deze premie komt boven op de fiscale aftrek tot 2600 € die vanaf begin 2007 van toepassing is. Met dit initiatief wil Informazout beklemtonen dat het gebruik van mazout niet alleen gunstig is voor het milieu – de Optimaz-elite ketels verbruiken tot 40 % minder én hebben een uitermate hoog verbrandingsrendement van minimum 97,5 % – maar ook voor de portemonnee!

Hoe kan de premie worden aangevraagd?
De premie kan worden aangevraagd door een waardebon te downloaden via Informazout.be en deze samen met de factuur vóór 28/2/2008 ingevuld terug te sturen naar Informazout, Dauwstraat 12 – 1070 Brussel met vermelding van uw naam, adres en de gegevens van uw installateur. Om de premie van € 250 te ontvangen moet de factuur opgemaakt zijn en de ketel geïnstalleerd tussen 1/1/2007 en 31/12/2007.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in