Bouwwerken

Nieuw op Batibouw 2012: Vandersanden nu ook strak en naadloos

Vandersanden Steenfabrieken is gekend met de E-board en E-brick, de 2-in-1 geveloplossingen. Het bedrijf komt op Batibouw 2012 voor de dag met twee voortvloeisels op de geveloplossingen. 


De oorspronkelijke E-Board en E-Brick panelen bestaan uit hoogwaardige isolatie en zijn afgewerkt met gevelsteenstrips van 2 cm dik. Er is wel een verschil tussen de twee: E-Brick wordt kant-en-klaar geleverd en geplaatst door een vakman. En E-Board is een doe-het-zelfkit waarbij de steenstrips, de isolatieplaten, de lijm en de schroeven als losse onderdelen op de werf geleverd worden. Je kunt er zelf mee aan de slag of beroep doen op jouw vertrouwde aannemer. Op Batibouw 2012 presenteert Vandersanden twee nieuwigheden die uit de E-brick en E-board voort vloeien.
Met E-Board ZERO combineert Vandersanden 2 innovaties. De basis van de doe-het-zelfkit is nog steeds dezelfde. Maar met deze speciaal aangepaste isolatieplaten creëer je zonder moeite een nieuwe en goed geïsoleerde gevel met een strak, voegloos uitzicht.

E-Brick in wildverband is een nieuwe variant van E-Brick. De naam zegt het al: in deze geveloplossing is geen patroon te ontdekken. Er worden verschillende lengtes van de baksteenstrips gebruikt. 
 

Meer info: Vandersanden

Vandersanden op Batibouw, paleis 5, stand 207

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in