Ventileren

Nieuw op Batibouw 2012: Renson C+evo past zich aan leefpatroon van gebruiker aan

Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Easykit logo
Zehnder Group
Logo Bosch
All vac

Ventilatie is vaak een delicaat punt: ze wordt slecht onderhouden, ze is niet op de wensen van de gebruikers afgestemd. Met Renson C+evo II gecombineerd met de afvoermotor Healthbox II beweert de fabrikant een oplossing te hebben die zich automatisch aanpast aan de gebruikers en hun leefpatroon.


Het systeem C+evo II combineert continue toevoer van verse lucht in de droge leefruimtes via zelfregelende ventilatieroosters en de doorvoer via vaste deurroosters met de mechanische afvoer van vervuilde lucht via de centrale afvoerventilator Healthbox II. Deze ventilator heeft een krachtige motor met regelmodules die in staat is om iedere vochtige en droge ruimte correct te ventileren. De ventilator heeft per regelklep een sensor. Afhankelijk van de ruimte gaat het om een vochtsensor of een sensor die het CO2-niveau en de concentraties van vluchtige organische stoffen meet. Op basis van hun metingen passen deze sensoren het ventilatieniveau aan de werkelijke behoefte van de gebruiker aan. Zo garandeert het systeem een gezond binnenklimaat.
De Healthbox II wordt volledig automatisch gekalibreerd en regelt zichzelf zo in, dat per ruimte de exacte afvoercapaciteit bereikt wordt. Dit vermijdt het risico op fouten bij de inregeling en garandeert een correct debiet. Voor de installateur betekent de automatische inregeling een grote tijdswinst ten opzichte van standaard C-systemen.
 

Meer info: Renson

Renson op Batibouw, paleis 4, stand 214

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in