Isoleren

Nieuw op Batibouw 2012: Kwaliteitslabel ‘Yello by Isover’ voor isolatievaklui

Aanbevolen partners

SoSimply logo
Recticel
Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella

Isover stelt op Batibouw 2012 het partnership ‘Yello by Isover’ voor. Isover gaat dit partnership aan met geselecteerde aannemers die ATG-gecertificeerd zijn*, om zo een unieke kwaliteit van de isolatiewerken te garanderen en ook om te anticiperen op de premies en regelgeving inzake isolatie.


Want vanaf 1 januari 2012 voorziet de Vlaamse overheid in een premie van 6 euro/m2 (in Brussel en Wallonië schommelt deze tussen 8 en 14 euro, naargelang het inkomen). Dat levert al van bij de uitvoering een besparing op de factuur voor de werkuren. Investeren in isolatie heeft meteen een effect op je energiefactuur, op het leefcomfort en ook op de verkoopwaarde van de woning. Wellicht vanaf de zomer van 2012 komt daar voor Vlaanderen de voorwaarde bij dat de isolatie moet gebeuren conform de bijhorende technische specificaties (STS) of door een ATG-gecertificeerde* aannemer, tenminste als je op de premie aanspraak wil maken. “Met Yello by Isover is de klant verzekerd van een professional die kwaliteitsmateriaal gebruikt, die goed opgeleid is, zodat hij een correcte uitvoering garandeert en een juist controlesysteem hanteert. Wij zullen zelfs niet ingaan op de vraag van aannemers naar onze producten, als zij niet over het ATG-attest beschikken”, besluit Els Bleus.


*ATG= Algemeen Technische Goedkeuring, uitgereikt door het BUtgb, Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw
 

Meer info: Isover

Isover op Batibouw, paleis 5, 201C

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in