Ventileren

Nieuw op Batibouw 2012: Efficiënte schoorsteen van Schouwen Poujoulat

Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Easykit logo
Zehnder Group
Bosch

Schouwen Poujoulat komt met de Efficience, een nieuw schoorsteenkanaal voor hoogrendement houttoestellen in een luchtdichte woning. Efficience is een gesloten schouwsysteem waarbij de aanvoer van verbrandingslucht en afvoer van rookgassen in 1 kanaal werden geïntegreerd.
 

Het systeem bestaat uit een ‘driewandig’ kanaal waarbinnen 1 sectie met rotswol is gevuld en een andere sectie zorgt voor een veilige en atmosferisch trekkende schouw. De derde sectie zorgt voor de aanvoer van verbrandingslucht. Efficience optimaliseert de werking van het toestel, maximaliseert het rendement van de woning, en kan zowel in een nieuwe als in een bestaande woning ingewerkt worden.
Als pronkstuk van het gamma dakuitgangen van Poujoulat is Optimale nadrukkelijk gericht op de moderne en hedendaagse woning. Deze dakuitgang voor de schouw, samen met de Efficience te ontdekken op Batibouw 2012, is gemaakt van inox, heeft gesatineerde afwerkingen en biedt zo uitgebreide mogelijkheden tot personalisatie. De decoratieve wanden van de dakuitgangen kun je laten uitvoeren in gepolijst inox of in zwarte lak. Andere RAL-kleuren kunnen in satijn, voor het lijf van de dakuitgang.
 

Meer info: Poujoulat

Poujoulat op Batibouw, paleis 5, stand 313

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in