Bouwwerken

Nieuw op Batibouw 2012: Benelux Flood Defence Systems maakt zandzakken overbodig

Aanbevolen partners

Logo Sto NV
logo Xella

Vrees voor een ondergelopen kelder of woonkamer? Dan kan Benelux Flood Defence Systems je misschien van je slapeloze nachten afhelpen. Met de SCFB (Self Closing Flood Barrier) biedt het bedrijf een totaaloplossing aan om woningen volledig te beschermen bij overstromingen.


Op BATIBOUW kun je onder meer producten ontdekken voor de volledige afscherming van deur- en raamopeningen alsook brede doorgangen zoals garageopritten; zelfsluitende ventilatiestenen, om waterinfiltratie via metselwerk en open stootvoegen tegen te gaan; en terugslagkleppen voor de bescherming van rioleringen tegen terugstromend water. De barrière voor het afsluiten van deuren en ramen wordt door de kracht van het stijgende water omhoog gestuwd. Er komt dus geen elektriciteit aan te pas, want bij wateroverlast is dat het eerste wat uitvalt.
Heel bijzonder is de ‘Flood Angel™ Airbrick replacement’ als muurbescherming. Onder normale omstandigheden werkt deze Airbrick als spouwventilatie. Maar bij een overstroming treedt in deze ‘bouwsteen’ een zelfsluitende functie in werking om water te weren.
 

Benelux Flood Defence Systems op Batibouw, paleis 9, stand 319

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in