Nieuw op Batibouw 2007: het Adviespaleis

Het adviespaleis van Batibouw 2007 brengt belangrijke basisinformatie voor de startende (ver)bouwer samen

Een belangrijke nieuwigheid voor Batibouw 2007 is de volledig vernieuwde Patio (het paleis tussen hall 5, 8 en 9). De Patio heet vanaf nu officieel het Adviespaleis en richt zich vooral tot iedereen die in de beginfase van (ver)bouwwerken zit. Je vindt er onder meer alle informatie van de verschillende overheden, een overzicht van de belangrijkste bouwpremies en fiscale voordelen, een vertegenwoordiging van de belangrijkste bouwfederaties en de architectenverenigingen en de bouwonderzoekscentra in België.

Duurzaam bouwen en energiebesparing zijn belangrijke thema’s voor Batibouw 2007 en zijn dus goed vertegenwoordigd in de Patio – adviespaleis.

Gebruik van duurzame en ecologische bouwmaterialen, rationeel gebruik van energie en het gebruik van duurzame energie staan centraal in het adviespaleis. Op de meeste standen zijn hieromtrent specialisten aanwezig die u op maat van uw (ver)bouwwerken het nodige advies kunnen verstrekken. Breng dus zeker uw plannen mee bij uw bezoek aan het adviespaleis op Batibouw.

Alle gewesten staan er klaar om je te helpen met vragen omtrent de nieuwe energieprestatieregelgeving (EPB). Wat mag en wat moet binnen uw bouwproject? Wanneer heb je een architect nodig? Hoe weet je of een aannemer geregistreerd is?

Nieuwe bouwpremies in 2007
Nooit voorheen was de steun van de verschillende overheden zo groot voor wie zijn bouwdromen wil realiseren. De premies lopen snel op van enkele duizenden tot meer dan tienduizend euro. De fiscale aftrek voor energiebesparende investeringen, de renovatiepremie, de huisvestingspremies van de gewesten, …  Je verneemt alle nieuwigheden in het adviespaleis.

Het adviespaleis is het ideale startpaleis voor wie binnenkort gaat bouwen of verbouwen. Samen met de eerste pennentrek van uw architect worden immers al heel wat keuzes gemaakt voor uw toekomstig (ver)bouwproject. Informeer je dus grondig. Een bezoek aan het adviespaleis is meer dan de moeite waard.

Doe mee aan de adviesrally
Bezoekers aan het adviespaleis kunnen deelnemen aan de adviesrally en kunnen zo tientallen nuttige (ver)bouwprijzen winnen. Je kan je deelnameformulier ophalen op diverse standen in het adviespaleis of op Adviesrally

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in