Koeling

Nachtkoeling

Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Easykit logo
Zehnder Group
Viessmann Belgium logo
Droom je ook van een lange, warme zomer, maar zie je op tegen de slechte nachtrust door de warme slaapkamer? Dan heeft Easykit een eenvoudige oplossing: een lucht-luchtwarmtepomp die koelt.
We kennen het allemaal: we genieten overdag van de zon en de warme temperaturen maar ‘s nachts wensen we een koele slaapkamer voor een goede nachtrust. Onze woningen zijn zodanig goed geïsoleerd dat ze de warmte in de winter binnenhouden maar helaas ook in de zomer.
 
Een airco is een gekende oplossing om de slaapkamers koel te houden. Maar een airco kost veel goed, maakt veel lawaai en heeft regelmatig onderhoud nodig. Easykit stelt de lucht-lucht warmtepomp voor als alternatief.
 

Eenvoudig te plaatsen

De opstelling van de lucht-luchtwarmtepomp is eenvoudig: je plaats de binnenunit in je kamer en je koppelt deze met 2 leidingen aan de buitenunit. Een Easykit technicus komt de installatie aansluiten en opstarten. Meer is er niet aan.

Energielabel A++

De lucht-luchtwarmtepomp heeft een heel laag energieverbruik en is uiterst stil dankzij het gebruik van een gelijkstroomcompressor.

Koelen in de zomer en verwarmen in de winter

Mooi meegenomen is het feit dat de lucht-luchtwarmtepomp niet alleen koelt in de zomer, maar in de winter ook verwarmt. Het systeem kan ruimte tot 25m² aan.

Meer weten? Bezoek Easykit.be of ga langs in één van de 8 Easykit-toonzalen.
Een koele kamer voor minder dan 1.000 euro, het kan met Easykit!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in