Innovatieparcours

BATIBOUW heeft zijn reputatie gevestigd door voortdurend te vernieuwen. Daarom spoort FISA zijn exposanten ook dit jaar aan om hun innovaties in de kijker te zetten. De exposanten kunnen zich inschrijven voor het Innovatieparcours. Wie dat parcours volgt, ontdekt snel en eenvoudig alle nieuwigheden die sinds BATIBOUW 2008 werden gelanceerd.

Het Innovatieparcours wordt opgedeeld twee categorieën: Technologie en Design. In beide categorieën worden de innovaties beoordeeld en geselecteerd door een vakjury. Voor Technologie gebeurt dit door leden van de Confederatie Bouw en het Wetenschappelijk en Technische Centrum van het Bouwbedrijf (WTCB). Bij Design nemen de Orde van Architecten en de Associatie van Interieurarchitecten (AiNB) deze taak op zich.

De deelnemende stands zijn aangeduid met een blauwe lamp. Dit is het logo van het parcours. Aan alle ingangen van de beurs wordt een Innovatiefolder uitgedeeld. Deze folder biedt een overzicht van alle deelnemers, met daarbij ook een plan en de locaties op de beurs.
De deelnemende stands dingen ook mee naar de Innovatie Award Technologie en Design. De winnaars worden bekendgemaakt bij de uitreiking van de Belgian Building Awards, op woensdag 4 maart.

Waar: Alle Paleizen

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in