Het wat, waar, wanneer en hoe van Batibouw 2012

Wat?
Batibouw is het jaarlijks Internationaal Salon voor de Bouw, Verbouw en Inrichting en vindt al voor de 52ste keer plaats. De thema’s van Batibouw dit jaar zijn ‘(ver)bouwen = slim investeren’, ‘Van energiebesparing tot hernieuwbare energie’ en ‘Kleur je thuis’

Waar?
Batibouw gaat door in Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel (vlakbij het Atomium en het Koning Boudewijnstadion)

Wanneer?
Batibouw start op donderdag 1 maart 2012, met twee dagen speciaal voor professionele bezoekers.
Vanaf zaterdag 3 maart is Batibouw geopend voor het grote publiek. De beurs duurt tot en met zondag 11 maart 2012. De openingstijden zijn telkens van 10 tot 18.30 uur.
Nocturne: op donderdag 8 maart is de beurs open van 10 tot 23 uur.

Wat kost het?
Groot Publiek: € 12 - gratis voor kinderen jonger dan 12
Online tickets: € 10 – Bestel je ticket online via Batibouw.com
Vaklui: € 40 
Combitickets: Als je met het openbaar vervoer komt, kun je gebruik maken van diverse combitickets. De NMBS voorziet in een B-Dagtrip vanuit ieder Belgisch station. Een ticket kost tussen 16,70 en 25,30 euro.
Vanuit één van de Brusselse treinstations kan je vervolgens met het openbaar vervoer (bus, metro of tram) van de MIVB naar Brussels Expo reizen. Je kan afstappen op de haltes Heizel, Esplanade, Stadium of Brussel Expo. Er is ook een combiticket van de MIVB en De Lijn. Dit omvat de heen- en terugreis met bus, metro en/of tram en de toegang tot de beurs.

Catalogus: € 2,5

Kinderopvang
Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom in de kinderopvang die gratis ter beschikking wordt gesteld van zaterdag 3 maart tot en met zondag 11 maart, telkens van 10.00 tot 18.30 uur. De opvang bevindt zich in de Astrid Hall (links naast de vestiaire).

Hoe bereiken?
Brussels Expo geniet van een unieke locatie en daardoor is Batibouw heel makkelijk bereikbaar, zeker met het openbaar vervoer.

- Openbaar vervoer: Zowel vanuit Brussel Centraal als vanuit Brussel Zuid kunt u de metro nemen richting Heizel. In Brussel Centraal neemt u de Metro 1A richting "Koning Boudewijn" stopplaats "Heizel".
Komt u aan in BRUSSEL ZUID? Neem dan eerst Metro 2 “Delacroix” richting "Simonis". In het station "Simonis" stapt u over op Metro 1A richting "Koning Boudewijn" tot het station "Heizel"
- Taxi: Er staan te allen tijde taxi's klaar vooraan bij Paleis 5 (kant van het Atomium).
- Met de wagen: Brussels Expo is vanuit alle hoeken van het land bereikbaar met de auto. Op de Ring afrit 7bis of 8 nemen, bordjes EXPO volgen.


Anders-validen
Batibouw treft speciale maatregelen om de toegankelijkheid van de beurs voor anders-validen te verhogen. Kijk op www.batibouw.be of informeer bij [email protected] of [email protected].

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in