Habitos.be deelt uit

Als je dit leest, heb je onze 200ste nieuwsbrief ontvangen. 200 is een mooi, rond getal en daarom willen we jullie, onze trouwe abonnees, bedanken met enkele leuke geschenken. We geven een spoelknop van Grohe weg, twee jaarabonnementen op Ik Ga Bouwen en ook 10 exemplaren van het nieuwe Best of Belgisch Budgetbouwboek.


We willen al onze abonnees evenveel kans geven op het winnen van een van onderstaande prijzen, dus koppelen we er een wedstrijdvraagje aan. De antwoorden vind je terug op de website van Grohe, 2 voor 5 en van Ik Ga Bouwen.

 

Grohe

Wil jij een design spoelknop (wit) van Grohe winnen, type Skate Cosmopolitan? Bezorg ons dan het juiste antwoord op de volgende vraag: 

  • In welk jaar won de spoelknop Skate Cosmopolitan een iF Design Award?

 

Ik Ga bouwen

Wil jij een van de twee jaarabonnementen op het magazine Ik Ga Bouwen winnen? Bezorg ons dan het juiste antwoord op de volgende vraag:

  • Wat kost een jaarabonnement op het maandblad Ik Ga Bouwen?

 


Best of BBB

Wil je een van de 10 exemplaren van het Best of Belgisch Budgetbouwboek winnen? Bezorg ons dan het juiste antwoord op de volgende vraag:

  • Welk boek stond in 2009 tien weken lang in de toptien non-fictie en is momenteel in derde druk?

 


Mailen naar?

Stuur je antwoord met je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer) naar [email protected], ten laatste op woensdag 12 mei 2010 (dus vóór donderdag 13 mei 2010). Let op: alleen als je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief maak je kans om een van bovenvermelde prijzen te winnen. Succes!
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in