Grands Designs - Vitaya

In één van de best bekeken en meest gewaardeerde tvprogramma's over wonen van Groot-Brittannië, Grands designs, volgt architect Kevin McCloud mensen bij de totstandkoming van bijzondere en ambitieuze woningen. Van computervisualisatie tot oplevering, alle aspecten van het ongewone bouwproject worden door McCloud op professionele wijze belicht. Aan het begin van de aflevering maakt Kevin McCloud kennis met de mensen achter het ambitieuze project.

Vervolgens worden de bouwplannen aan de hand van computervisualisatie doorgenomen. Ook belicht hij de tegenslagen die in veel gevallen aan de orde komen, zoals budgettekorten, foutieve planning en onvoorziene complicaties. Maar als McCloud het eindresultaat kan bewonderen, blijkt vaak dat het allemaal de moeite waard is geweest.


Kevin McCloud is een autoriteit op het gebied van binnenhuisarchitectuur en design. Hij publiceerde verschillende boeken, schrijft voor kranten en tijdschriften en presenteert regelmatig programma's voor de Engelse televisie.

Zaterdag en zondag, om 20u10 op Vitaya.

 


Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in