European Aluminium Award 2012 voor Sapa Building System

Sapa Building System is in de prijzen gevallen. Het won de European Aluminium Award 2012 met het project “Perronkappen Centraal Station in Utrecht”.
Nadat Sapa Building System eerder dit jaar tijdens de Benelux Aluminium Awards 2011 een extra prijs in de wacht sleepte in de categorie Renovatie Producten, viel het met hetzelfde project “Perronkappen Centraal Station in Utrecht” opnieuw in de prijzen.

Industrial Products - Machinery & Electronics

Tijdens de prijsuitreiking in Düsseldorf mocht Frank Jansen, namens Sapa Building System, namelijk de European Aluminium Award 2012 in ontvangst nemen in de categorie Industrial Products - Machinery & Electronics.

Als onderdeel van een grootschalige renovatie van het Centraal Station Utrecht is gekozen voor een bijzondere combinatie van aluminium profielsystemen en zonnepanelen op koud gebogen glas. De jury prees niet alleen deze effectieve en efficiënte combinaties, maar ook het verwerken van waterkeringen en kabelgoten in het profielsysteem, waardoor er van buitenaf geen bekabeling zichtbaar is, zodat de esthetiek van het gehele systeem niet gecompromitteerd wordt. Een mooi staaltje van hoe alle voordelen van aluminium optimaal te benutten.

Meer info: Sapa Building System

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in