Ecobouwers Opendeur: Energievriendelijke woningen bezoeken

Bond Beter Leefmilieu organiseert Ecobouwers Opendeur. In de weekends van 5 en 6 november en van 11, 12 en 13 november kan je meer dan 125 inspirerende energievriendelijke woningen bezoeken. Tijdens de rondleidingen kun je de talrijke voordelen van duurzaam bouwen en verbouwen beleven.


Wanneer

Zaterdag 5 en zondag 6 november 2011
Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 november 2011


Locaties

Je kunt kiezen uit een brede waaier van woningen: bio-ecologisch, passief, strobalenwoningen of renovaties in de stad. Wil je een houtskelet in opbouw gaan bekijken of eens binnenpiepen in een volledig afgewerkt passief appartement? Er is altijd wel een interessant bouwproject in jouw buurt dat de deuren openstelt. Wil je meerdere projecten op één dag gaan bezoeken onder professionele begeleiding? Schrijf je dan in voor een van de thematours.


Inschrijven

De plaatsen voor de activiteiten van Ecobouwers Opendeur zijn beperkt en inschrijven is verplicht. Aanmelden kan vanaf 19 oktober op. Inschrijven kun je doen op www.ecobouwers.be.  


Gratis tickets bouwbeurs Hout & Groen Wonen

Op 19 & 20 november vindt de ecologische bouwbeurs Hout & Groen Wonen plaats in de Waagnatie in Antwerpen. Wie inschrijft voor Ecobouwers Opendeur kan het weekend daarna gratis naar de beurs Hout en Groen Wonen.Meer informatie over de beurs Hout & Groen Wonen: www.houtengroenwonen.be.
 

 

Compleet Wonen - trappen
© Habitos.be

Meer beurzen en opendeurdagen?

Er bestaan heel wat beurzen en opendeurdagen. Habitos.be verzamelde alle (praktische) informatie van de bouwbeurzen, interieurbeurzen, tuinbeurzen, ... in binnen- en buitenland. Bekijk ons overzicht: van 'Batibouw' over 'Cocoon' tot 'Mijn Huis Mijn Architect'.
 

Beurskalender: Bouwbeurzen, interieurbeurzen, tuinbeurzen, ... en opendeurdagen

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in