Dress my nest - Vitaya

Ziet je interieur er gedateerd en ongezellig uit? Vind je je kledingstijl oké, maar ben je een interieuramateur? Weet je echt niet hoe je je huis moet inrichten? En weet je niet hoe je je stijl kan duidelijk maken aan je architect?

Geen paniek, Thom Felicia weet raad! De bekende Amerikaanse interieurdesigner Thom Felicia weet als geen ander hoe je je huis een heel persoonlijke make-over kan geven. Want wat interieur betreft is niks erger dan een onpersoonlijke kamer.

Thom haalt zijn inspiratie uit je favoriete outfit en baseert zijn ontwerpen hierop. Hij vindt dat stijl overal moet zijn en samen met een modekenner gebruikt hij de garderobe van de eigenaar om in diezelfde stijl een interieur te creëren dat net zo origineel is. Hij kleedt op basis van je leukste outfit een kamer aan die je persoonlijkheid laat schitteren.

Vitaya’s nieuwste designgoeroe Thom Felicia onderzoekt interieurrampen en ontwerpt plannen om kamers te transformeren tot mooie, handige ruimtes die passen bij de persoonlijkheid van de bewoner. Want wat is er persoonlijker dan je eigen garderobe? Thom zorgt ervoor dat wat je draagt aansluit bij waarin je woont.
 

Meer info?
Dress my nest, elke donderdag op Vitaya

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in