Ramen en deuren

Buitenschrijnwerk

Aanbevolen partners

SoSimply logo
Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Nordex
Kömmerling
logo FAKRO
Velux logo
Winsol

De vragen

 1. Waarom moet de Habitos-bezoeker zeker naar uw stand komen?
 2. Welk product sluit het best aan bij het Batibouw-thema van dit jaar: duurzaam bouwen?
 3. Welke duurzame tip heeft u voor de bezoeker?

 

Bekaert Coatings

Bekaert Coatings - stand 04.316

 1. Klimaatverandering zorgt voor steeds warmere temperaturen. Zonwerende Glasfolie van Bekaert kan oververhitting door de zon voorkomen op een milieuvriendelijke manier, zonder verbruik van energie. Je kan het effect van glasfolie op de stand aan den lijve ondervinden.
 2. Panorama Hilite Zonwerende Glasfolie vermijdt koeling door een airconditioning en verbetert bestaand dubbel glas tot 4-seizoensglas
 3. Vermijd energieverslindende oplossingen voor een warmteprobleem


Deceuninck

Deceuninck - stand 04.210

 1. Deceuninck is uw partner voor een breed gamma: ramen en deuren, gevel- en randbekleding, interieurtoepassingen zoals wand- en plafondbekleding, terrassen voor de tuin.
 2. Zowel het Zendow-raamsysteem als de Twinsongevel en terrasprofielen Zendow is 100 recycleerbaar en garandeert een perfect isolerend raam.
 3. Kies voor Zendow pvc-ramen

Normstahl

Normstahl - stand 01.233

 1. Normstahl introduceert de enige sectionaaldeur die standaard voorzien is van een WK2 inbraakwerendheidscertificaat.
  In het Crawford-gamma werd de G60-reeks aangevuld met Woodgrain Gouden Eik en g60 Max. Beide deuren zijn superisolerend, want voorzien van een 42 mm dikke isolerende kern.
   

Renson

Renson - stand 04.212

 1. Renson levert als ventilatiespecialist alle types van ventilatiesystemen. Zelfs voor renovaties beschikt Renson met de Transiovent over een maatoplossing.
  Bovendien zijn de oplossingen ook esthetisch, een mooi voorbeeld hiervan is de Fixscreen.
 2. Het systeem C+ met de nieuwe Xtravent Eco-Modus: dit biedt alle voordelen van een systeem C en meer. Goede luchtkwaliteit, eenvoudig systeem, weinig onderhoud, gebruiksvriendelijk, geen complexe bedrading of besturing, beperkt leidingnet en geluidsarm. Daarbovenop bespaart systeem C+® tot 12% op het energieverbruik t.o.v. systeem C.
 3. “Beter vooraf voorkomen dan nadien te moeten genezen”. Een woning die uitgerust is met een goed en gezond ventilatiesysteem en een flexibele zonwering, zal minder nood hebben aan actieve koeling (airco).

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium - stand 04.310

 1. De bezoeker vindt voor het eerst op onze stand een raamopstelling geschikt voor passiefhuizen
 2. Aluminium is de beste keuze voor buitenschrijnwerk, want het is oneindig recycleerbaar.
 3. Investeren in aluminium is investeren in de toekomst.

Saint-Gobain Glass

Saint-Gobain Glass - stand 04.307

 1. Het ontdekken van onze producten: zelfreinigend glas SGG Bioclean, thermisch isolerend glas SGG Climaplus Ultra N, 4-seizoensglas SGG Climaplus 4S en akoestische beglazing SGG Climaplus Silence. Daarnaast stellen we ook het nieuwe hoogrendementsglas, figuurglas en gelaagd gekleurd glas voor.
 2. De zelfreinigende 4-seizoensbeglazing: het glas is koud in de zomer en warm in de winter en bovendien onderhoudsvriendelijk. Dit biedt besparingen op alle vlakken.
 3. Tip: combineer het thermisch isolerend of de 4-seizoensbeglazing altijd met het zelfreinigende SGG BIOCLEAN. Zo heb je minder onderhoudsbeurten, wat goed is voor het milieu (minder detergenten en water). En omdat zon en regen het werk voor u doen, heeft u meer vrije tijd.

Sapa

Sapa - stand 04.208

 1. Om de Comfort 125 met automatisch opening en de Avantis 60 met verborgen vleugel te ontdekken. De Comfort 125 kan tot een hoogte van 2,80 m en breedte van 3,50 m overbruggen en wordt via een hefboomprincipe automatisch geopend zonder aan elegantie in te boeten.
 2. Met de Excellence 75-profielen hebben we duurzaamheid volledig uitgepuurd. De ramen kunnen voorzien worden van ingebouwde ventilatie, zonwering en fotovoltaïsche zonnepanelen.
 3. Kies voor aluminium ramen met een performante thermische onderbreking.

Verhaert & Co

Verhaert & Co - stand 04.420

 1. Voor de isolerende glastegel en de 16 nieuwe kleuren.
 2. De isolerende glastegel biedt de mogelijkheid om glastegels te gebruiken in de buitengevel zonder grote warmteverliezen.
 3. Een isolerende glastegel in de buitengevel laat de zonnewarmte in de winter toe in de woning, maar weert deze deels in de zomer dankzij het 'lamelleneffect' van een glaswand in glastegels.

 

Naar technieken

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in