Financiele aspecten

Bis 2016 informeert en inspireert

Renoveren zit in de lift. Om correct aan zo’n bouwverhaal te kunnen beginnen of om de geknipte woning om te verbouwen te vinden, moet je heel wat informatie sprokkelen. Van 8 tot en met 16 oktober kan dat op één locatie: bis 2016 in Flanders Expo.
Bis belooft dit jaar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of je woning opnieuw in te richten. Maar ook verrassende nieuwigheden en gericht advies. de Vlaamse bouwbeurs zet dit jaar ook sterk in op inspiratie. Die vind je bij 480 exposanten. Ze tonen onder meer slimme domotica, verrassende tuinarchitectuur, trendy keukens, stijlvolle badkamers, energiezuinige bouwprocédés, nieuwe bouwmaterialen, stemmige verlichting …

Maak kennis met de vakman

Op bis vind je niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en -technieken, maar ook de vakmensen die ze kunnen installeren. Van bakstenen, hout, parket tot trappen, badkamers, keukens over verwarming en elektrische installaties ...

[email protected]

Los van deze vakmensen zijn er ook enkele organisatie bij wie je terecht kunt voor objectief advies. Je kunt onder meer terecht bij:

  • het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB)
  • de Orde van Architecten
  • studie- en adviesbureau Profex en Reni
  • op de stand van het CIB helpt een advocaat je met het (ver)kopen of (ver)huren van vastgoed
  • het Vlaams Energieagentschap (BENOveren en het Renovatiepact).
  • het Steunpunt Duurzaam wonen en bouwen West- en Oost-Vlaanderen (hal 1): duurzaamheid.
 
Via bisbeurs.be kan je gratis een afspraak maken met de specialist van je keuze, die je 20 minuten lang gratis persoonlijk advies zal geven.

Nieuwe producten

Maar bis is meer dan informatie en inspiratie. Heel wat bedrijven pakken op bis ook uit met nieuwe producten. Je ontdekt ze in ons bis-dossier.

Win jouw duoticket voor bis2016

Plannen om naar bis te trekken? Misschien helpen wij jullie dan wel gratis binnen. De beursorganisator bedacht ons met 20 toegangstickets voor 2 personen. De eerste 20 personen die ons op [email protected] vertellen waarom ze naar bis willen én daarbij hun adresgegevens vermelden, krijgen een duoticket toegestuurd.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in