Batibouw in vogelvlucht: thema’s en praktische info

Van 26 februari tot en met zondag 6 maart staan de Brusselse Heizelpaleizen helemaal in het teken van bouwen, renoveren, interieur en tuin. Batibouw 2011 verenigt er voor de 52ste keer het beste van wat de Belgische bouwmarkt te bieden heeft. De centrale thema’s dit jaar zijn:

 


Batibouw praktisch


Waar?

Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel (vlakbij het Atomium en het Koning Boudewijnstadion)


Openingstijden?

Weekends: van 10.00 tot 18.30 uur
Weekdagen: van 11.00 tot 19.30 uur
Nocturne op donderdag 3 maart: open tot 23 uur


Wat kost het?

Groot Publiek: € 12 - gratis voor kinderen jonger dan 12
Online tickets: € 10 – Bestel je ticket online via Batibouw.com
Combitickets: Als je met het openbaar vervoer komt, kun je gebruik maken van diverse combitickets. De NMBS voorziet in een B-Dagtrip vanuit ieder Belgisch station. Een ticket kost tussen 16,70 en 25,30 euro.
Vanuit één van de Brusselse treinstations kan je vervolgens met het openbaar vervoer (bus, metro of tram) van de MIVB naar Brussels Expo reizen. Je kan afstappen op de haltes Heizel, Esplanade, Stadium of Brussel Expo. Er is ook een combiticket van de MIVB en De Lijn. Dit omvat de heen- en terugreis met bus, metro en/of tram en de toegang tot de beurs.

Catalogus: € 2,5


Kinderopvang

Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom in de kinderopvang die gratis ter beschikking wordt gesteld van zaterdag 26 februari tot en met zondag 6 maart, telkens van 11.00 tot 19.30 uur. De opvang bevindt zich in de Astrid Hall (links naast de vestiaire).


Hoe bereiken?

Brussels Expo geniet van een unieke locatie en daardoor is Batibouw heel makkelijk bereikbaar, zeker met het openbaar vervoer.

  • Openbaar vervoer: Zowel vanuit Brussel Centraal als vanuit Brussel Zuid kunt u de metro nemen richting Heizel. In Brussel Centraal neemt u de Metro 1A richting "Koning Boudewijn" stopplaats "Heizel".
    Komt u aan in BRUSSEL ZUID? Neem dan eerst Metro 2 “Delacroix” richting "Simonis". In het station "Simonis" stapt u over op Metro 1A richting "Koning Boudewijn" tot het station "Heizel" 
  • Taxi: Er staan te allen tijde taxi's klaar vooraan bij Paleis 5 (kant van het Atomium). 
  • Met de wagen: Brussels Expo is vanuit alle hoeken van het land bereikbaar met de auto. Op de Ring afrit 7bis of 8 nemen, bordjes EXPO volgen.


Anders-validen

Batibouw treft speciale maatregelen om de toegankelijkheid van de beurs voor anders-validen te verhogen. Kijk op www.batibouw.be of informeer bij [email protected] of [email protected]

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in