Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Batibouw: Acties

Gratis naar Batibouw dankzij Winsol

Win 30x2 gratis tickets voor Batibouw!

Hoe?

  • Surf naar www.winsol.be en geef antwoord op ondertaande vragen.
    1. Welke partners nemen deel aan de premiesessies?
    2. Hoe heet het superisolerende aluminium raamsysteem van Winsol?
    3. Schiftingsvraag: Hoeveel juiste antwoorden zullen Winsol bereikt hebben vóór 17 februari 2011?

Tip: de antwoorden kan je terugvinden op www.winsol.be.

  • Heb jij de oplossingen al gevonden? Stuur ons dan de juiste antwoorden op samen met de vermelding van je adres vóór 17 februari via e-mail naar [email protected] of per post naar Winsol NV • Marketingafdeling • Roeselaarsestraat 542 • 8870 Izegem.
  • Vanaf 18 februari worden de winnaars vermeld op onze website. De gelukkigen krijgen de tickets thuis toegestuurd. De tickets zijn geldig van 26/02 t.e.m. 06/03.

Meer info: Winsol

Winsol - Paleis 4 - Stand 118

 

Monier betaalt 200 euro voor je dak

Wie de stand van Monier bezoekt en achteraf van deze fabrikant dakpannen koopt, krijgt 200 euro dakpankosten terugbetaald. Tijdens de Batibouwperiode kan elke particuliere bezoeker op de stand van Monier een dakcheque vragen en die door een medewerker van Monier laten ondertekenen. Op vertoon van deze cheque stort Monier bij aankoop van pannen van Monier 200 euro op uw bankrekening terug.

De actie is geldig voor alle dakprojecten gerealiseerd in België en geldt voor alle keramische dakpanmodellen (stormpannen, vlakke pannen, gegolfde pannen, grote pannen) en alle afwerkingkleuren van Monier.

Met deze pannen van Monier moet een project van minimum 100 m² worden gerealiseerd. Het volstaat dat u Monier voor 31 januari 2011 de factuur (van een bouwfirma, bouwmaterialenhandelaar of dakdekker) bezorgt, samen met de op Batibouw ondertekende dakcheque, en Monier stort 200 euro op uw bankrekening terug.

Meer info:Monier

Monier - Paleis 5 - stand 101

 

Win 10 x 500 euro aan isolatiemateriaal van Recticel Insulation

Speciaal voor Batibouw organiseert Recticel Insulation opnieuw een mooie wedstrijd, waarbij maar liefst 10 isolatiecheques van 500 euro te winnen zijn! Deelnemen kan alleen online op www.recticelinsulation.be Ook op de Recticel stand op Batibouw (Paleis 4, stand 420) kunt u deelnemen. Wie drie vragen goed beantwoordt, kan één van de cheques in de wacht slepen, geldig voor alle Recticel isolatieproducten. Doe zeker mee, want u heeft maar liefst 10 kansen om te winnen! Alle info en het volledige wedstrijdreglement is beschikbaar op

Meer info: Recticel Insulation

Recticel Insulation - Paleis 4 - Stand 420

 

Persoonlijk advies van Wienerberger

Speciaal voor architecten en aannemers die meer wensen te weten over de kant-en-klare, op maat gemaakte keramische muurelementen, richt Wienerberger gedurende de ganse beurstijd een adviescentrum in op haar Batibouw stand 309 in hal 5. Weg van alle beursdrukte en in een relaxte sfeer geeft het Wienerberger Building Solutions team hen in een one-to-one gesprek uitgebreide technische uitleg over beide bouwsystemen.

meer info: Wienerberger

Wienerberger - Paleis 5 - Stand 309
 

Kies je eigen voordeel bij Bik

Niet alle bouwheren hebben dezelfde behoeften. Voor de ene is energie het belangrijkst, de ander gaat dan weer voor comfort. Bik speelt daarop in en laat de bouwheer kiezen welk voordeelpakket hij wil. Het Energy Pack of het Comfort Pack.

Energiezuinige investeringen zijn vaak duur bij een nieuwbouwwoning. Met het Energy Pack wil Bik zijn klanten overtuigen van het rendement op lange termijn. Dit pakket omvat onder andere een zonneboiler, een geüpgraded ventilatiesysteem of extra muur-, dak-, en vloerisolatie. Hierdoor zullen je K- en E-waarden van je woning lager liggen dan normaal.

Het kan ook anders. Met het Comfort Pack kan je gaan voor luxe. Enkele mogelijkheden waarvoor je kan kiezen zijn een vloerverwarming op de gelijkvloerse verdieping, een inloopdouche, een upgrade van het badkamermeubel of vloerbekleding.

De actie ‘Wie BIK bouwt, kiest zijn voordeel’ wordt gelanceerd op Batibouw en loopt tot en met 15 april. Iedereen die in die periode een aannemingsovereenkomst met Bik tekent kan profiteren van de actie.

Meer info: Groep Huyzentruyt

Paleis 5 - Stand 610

Haal meer uit uw ramen

Deceuninck, producent van pvc raam- en deursystemen, lanceert de promotiecampagne ‘Haal meer uit uw ramen’. Met deze campagne wil het bouwers en verbouwers overtuigen om hun woning goed te isoleren en aandacht te besteden aan de kwaliteit van ramen en deuren.

De campagne focust op de energie-efficiënte en comfortverhogende eigenschappen van de Deceuninck pvc ramen en deuren. Maar er is meer. Deceuninck werkte een aantrekkelijk financieel aanbod uit: bij aankoop van minimaal 10 ramen in kleur krijgt de consument een energievoordeelcheque van 250 euro; bij aankoop van minimaal 5 ramen in kleur is dat 100 euro.

Meer info: Deceuninck of www.haalmeeruituwramen.be

Paleis 4 - Stand 212

 

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in