Batibouw 2012 in woord en beeld

In één dag alles zien op Batibouw? Quasi onmogelijk. De redactie van Habitos.be deed nochtans een poging om met het fototoestel in de hand alle Paleizen te bezoeken. Dat is gelukt - althans bijna. We selecteerden voor jou de 9 leukste beelden van Batibouw 2012. En daarnaast geven we je nog een overzicht van alle Batibouwthema’s, zodat je goed voorbereid aan je beursbezoek kunt beginnen.

De drie actuele thema’s op de grootste bouwbeurs van het land, zijn dit jaar Groene Opportuniteiten, Back To Basics  en de Keuken.

 

Thema's op Batibouw 2012

In Hoe Groen kan een Woning zijn gaan we dieper in op het groene aspect van de woning: groen in de zien van ecologisch maar ook in letterlijke zin, bijvoorbeeld een tuin op je dak, een begroeide gevel of een groen interieur.

In het thema Back To Basics focussen we op authentieke materialen waarmee je kunt bouwen en je huis inrichten. Denk aan hout en natuursteen, maar ook aan baksteen. We vermelden ook de Paleizen en standen waar je standhouders terugvindt die deze materialen aanbieden.

Het artikel Hout in de woning vertelt je meer over wat je allemaal met hout kunt doen in huis. Je kan het als constructiemateriaal gebruiken, maar hout komt even goed van pas bij de afwerking van binnengevels, buitenmuren of interieurinrichting.

Een volledig overzicht van wat je op Batibouw allemaal kunt beleven, vind je in ons Dossier Batibouw.


Batibouw in beeld

De redactie van Habitos.be trok met een fototoestel langs de Batibouw-paleizen, op zoek naar leuke, mooie en verrassende dingen voor je huis. We geven je hier een kleine selectie van de mooiste beelden die we maakten. Meer zien? Ga dan naar onze Habitos Facebook-pagina voor het volledige Batibouw 2012-fotoalbum.
 

VM Zinc Nelissen licht
Smeg Adek Axor
Rode badkamer Goud Kachel

Auteur: Gretel Kerkhofs – maart 2012
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in