Batibouw 2010 - wedstrijden

2 voor 5 - BBB: Landelijke Stijl

Habitos.be mag van uitgeverij 2 voor 5 enkele exemplaren van het boek weggeven aan zijn lezers. 

 Paleis 9 - stand 318

 

Grohe - Rainshower Next Generation

Iedere particulier die de stand van Grohe bezoekt en deelneemt aan de wedstrijd maakt kans op een Rainshower Next Generation.

Paleis 7 – stand 211Informazout – gratis stookolie

Iedereen die tijdens Batibouw de verlaging van zijn energieverbruik becijfert met de nieuwe simulator van Informazout, maakt kans op 1 500 liter gratis stookolie.

Paleis 12 - stand 211Leuke hebbedingtjes van Habitos.be en MSN

Habitos.be en MSN geven samen enkele leuke prijzen weg tijdens Batibouw. Recticel Insulation – win je isolatie

Recticel geeft op Batibouw voor maar liefst  tot 10 000 euro aan isolatie weg voor de bouw van je eigen massief passiefhuis, of een passiefhuis gebouwd met een traditionele spouw en geïsoleerd met harde isolatieplaten in PU. De winnaar ontvangt tot 2 000 euro aan isolatieproducten van volgende types: Eurowall (spouwisolatie), Powerroof (hellende daken), Eurofloor (vloerisolatie), Eurothane Bi-3 (plat dak) en Eurotane G (binnenisolatie).

Paleis 4 – Stand 518


VM Zinc - Fashion cheque

VM Zinc presenteert dit jaar zijn innovaties in de setting van een fashion show. De bezoekers van deze modeshow maken kans een Fashion cheque te winnen waarmee hij of zij zich in het nieuw kan zetten.

Paleis 5 – stand 121


Wienerberger - bouwmaterialen voor je massief passiefhuis

Wie een bezoek brengt aan Weinerberger maakt kans om voor 10 000 euro aan Wienerberger bouwmaterialen te winnen voor zijn massief passiefhuis. Vul het wedstrijdformulier in en geef een correct antwoord op de twee hoofdvragen. Wie daarnaast ook een goed antwoord geeft op de schiftingsvraag mag een kosteloze levering verwachten van Wienerberger binnenmuurstenen, dakpannen en gevelstenen ter waarde van 10 000 euro. De materialen moeten wel bestemd zijn voor de bouw van een eigen massief passief huis.

Paleis 5 - stand 309

 

Zehnder Group Belgium - Ecocontest

Wie op de stand van Zehnder deelneemt aan de Ecocontest - niet meer of minder dan drie vragen en een schiftingsvraag juist beantwoorden - maakt kans op een Zehnder Eco-cheque ter waarde van 300 euro.

Paleis 12 - stand 221

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in