Batibouw 2010 - acties

Betafence - 250 euro korting

Wie overweegt een Modivia-schuifpoort aan te schaffen, moet zeker langslopen op de stand van Betafence. Elke geïnteresseerde krijgt er een kortingsbon van 250 euro voor de aankoop van de vrijdragende schuifpoort in aluminium.

Paleis 1 - stand 319


Deceuninck
- bespaar 250 euro

Deceuninck, producent van pvc raam- en deursystemen, breidt zijn ‘Stop met geld door het raam te gooien’ campagne uit met een RenoPremie. Wie investeert in de zendow ramen van de fabrikant kan in het kader van de campagne Stop met gled door het raam te gooien een cheque downloaden ter waarde van 250 euro voor een nieuwbouw of een renovatiecheque ter waarde van 100 euro.

Paleis 4 – stand 210


Hansgrohe
– gratis accessoire

Bij aankoop van een hoofddouche Raindance (240, 300 of Royale), een rainfall of Rainmaker douchesysteem, een Showerpipe Raindance of Raindance AIR Connect of een Duschpaneel (Pharo Lift 2/ Sideway/Skyline) ontvang je een gratis tandeborstelhouder Logis (waarde 75 euro). De actie loopt tot 30 juni 2010.

Paleis 7 – stand 413


Monier– Dakcheques

Dakspecialist Monier geeft particulieren die de stand bezoeken een dakcheque van 200 euro. Wie deze cheque uiterlijk 31 januari 2011 terugstuurt samen met een aankoopfactuur voor Monier kleidakpannen, krijgt 200 euro teruggestort op zijn rekening.

Paleis 5 – stand 101Reynaers – voordeel op superisolerend profiel

Wie kiest voor het superisolerende profiel van Reynaers krijgt dit voor de prijs van het klassieke profiel.

Paleis 4 – stand 312
 

Vaillant - Cheque

Iedere bezoeker kan op Batibouw of de website www.ikbenecoist.be een cheque aanvragen. De waarde varieert van 200 tot 100 euro afhankelijk van het gekozen verwarmingsmedium. Wie voor 30 september een Vaillant-toestel aanschaft, krijgt de waarde van de cheque teruggestort op zijn rekening.

Paleis 12 – stand 201

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in