Batibouw 2009 - wedstrijden & acties

Heel wat standhouders op Batibouw proberen de bezoeker warm te maken voor hun product met een extra lokkertje in de vorm van een actie of wedstrijd. Mooi meegenomen wanneer je op deze manier enkele euro's kan besparen op het bouwbudget. Wij zetten enkele van de acties die wij vonden voor u op een rijtje.


Acties

 • Monier: dakcheque
  Elke particuliere bezoeker ontvangt een dakcheque. Een door een Monier-medewerker ondertekende dakcheque geeft recht op een terugbetaling van 150 tot 300 euro op de bankrekening. Voorwaarden zijn dat het project in België wordt gerealiseerd met minimaal 80 m² kleidakpannen van Monier. De factuur moet samen met de dakcheque aan Monier worden bezorgd.
  Paleis 5 - stand 101
  Meer info: Monier

 • Wienerberger: geschenkbon
  Kandidaat-bouwers die een bezoek brengen aan de stand kunnen een geschenkbon voor iedere productgroep uit het Wienerberger-aanbod ontvangen: gevelstenen van Terca en Desimpel, tuinklinkers en Terca en kleidakpannen van Koramic. In ruil voor informatie over je productvoorkeuren ontvang je de geschenkbonnen. Na aankoop geven ze recht op een terugbetaling van 100 euro op kleidakpannen, 75 euro op tuinklinkers en 100 euro op gevelstenen.
  Paleis 5 - stand 309

 • Deceuninck: 100 cashback op Twinson terras
  Wie dit jaar zijn terras wil aanleggen en hiervoor de Twinson-profielen van Deceuninck gebruikt, krijgt van de fabrikant 100 euro teruggestort op zijn bankrekening. Op de stand van Deceuninck of op www.twinson.net vind je de nodige informatie.
  Paleis 4 - stand 210

 • Uitgeverij 2 voor 5: Inkomticket terugbetaald
  Uitgeverij 2 voor 5 stelt op Batibouw zijn nieuwe editie van het Belgisch Budget Bouwboek voor. Wie op de beurs zijn exemplaar van het rijk geïllustreerde boek aanschaft, krijgt zijn inkomticket voor Batibouw terugbetaald van de uitgever. Dit via een korting op het boek. Je schaft het 100 projecten tellende boek op Batibouw voor 38 euro aan, de winkelprijs bedraagt 50 euro.

 • Villabouw Marchetta: gratis blowerdoortest
  Het Genkse Villabouw Marchetta trekt resoluut de kaart van energievriendelijkheid. Dat bewijst de bouwfirma door de blowerdoortest gratis aan te bieden. Bovendien betaal je maar de helft van de normale prijs voor het ventilatiesysteem D met warmteterugwinning.


Wedstrijden

 • Recticel: win tot 5 000 euro isolatie
  Wie op de stand van Recticel een wedstrijdformulier invult, maakt kans op een isolatiepakket voor zijn woning met een maximale waarde van 5 000 euro. De winnaar ontvangt tot 1 000 euro aan isolatie voor de spouwmuur (Eurowall), het hellende dak (Powerroof), de vloer (Eurofloor), het platte dak (Eurothane Bi-3) en de binnenisolatie (Eurothane G).
  Stand: Paleis 4 - stand 518
  Meer info: Gratis isolatie

 • Wienerberger: win de bouwmaterialen voor je passiefhuis
  Wie een bezoek brengt aan de Wienerberger-stand maakt kans om voor 10 000 euro aan Wienerberger bouwmaterialen te winnen voor de bouw van zijn massief passiefhuis. Om deel te nemen moet je het wedstrijdformulier invullen en een correct antwoord geven op de twee hoofdvragen.
  Paleis 5 - stand 309

 • Ik ga bouwen: Philips Pronto
  Het magazine Ik ga bouwen beloont bezoekers aan zijn stand met een gratis magazine en laat hen tegelijkertijd deelnemen aan een wedstrijd met enkele interessante prijzen. De hoofdprijs is de Philips Pronto, een geavanceerde afstandsbediening met LCD aanraakscherm voor de controle van uw home entertainment in elke kamer van het huis. Daarnaast heeft Ik ga bouwen ook nog enkele verhuisweekends en gps-toestellen te geef.
  Paleis 1 - stand 500

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in