Alles over het Energiebesparingsforum 2011

Het Centrum Duurzaam Bouwen organiseert op 15 september het Energiebesparingsforum. Tijdens de vakbeurs staan specialisten klaar om advies te bieden over producten en oplossingen in verband met het opwekken van duurzame energie en energie-effiënte gebouwen.


Op het Energiebesparingsforum in het Limburgse Heusden-Zolder is er telkens plaats voor standen en lezingen die gericht zijn op gebouwbeheerders, studiebureaus, projectontwikkelaars, energiedeskundigen, enz.

De afgelopen jaren bezochten telkens zowat 500 professionals deze themadag. De editie 2011 focust op infosessies over ‘het opwekken van duurzame energie’ en ‘ energie-efficiënte gebouwen’.

Het rijkelijk gevulde sprekersprogramma (met meer dan 30 infosessies) besteedt in concrete gevalstudies uitvoerig aandacht aan zowel residentiële als niet-residentiële gebouwen, warmtepompen, smart grids, warmtekrachtkoppeling, luchtdichtheid , stookplaatsrenovaties , energiebesparingstechnieken, ventilatie en zoveel meer.

Het Centrum Duurzaam Bouwen organiseert het Energiebesparingsforum 2011 in samenwerking met. Cogen Vlaanderen, Ode Vlaanderen, WTCB, Smart Grid Flanders , Xios Hogeschool Limburg, Infrax en tal van andere inhoudelijke partners.


Meer info: www.energiebesparingsforum.be 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in