Renoveren
De badkamer

Waar let je op bij een badkamerrenovatie?

Is jouw badkamer toe aan vernieuwing? Denk eens na over een badkamerrenovatie! Er zijn veel voordelen van een badkamerrenovatie ten opzichte van een nieuwe badkamer. Een badkamerrenovatie is bijvoorbeeld tijdbesparend en komt meestal goedkoper uit. Sani4all geeft tips waar je het beste op kan letten bij jouw badkamerrenovatie.

Renoveren of een nieuwe badkamer?

Hoe weet je nu of je moet kiezen voor een badkamerrenovatie of een nieuwe badkamer? Ga eerst na of je je gehele badkamer wil aanpakken, of slechts een deel ervan. Misschien is alleen de doucheruimte of het bad aan vernieuwing toe maar ziet de rest er nog prima uit. Denk hier wel goed over na; het is zonde om alleen het bad te vervangen als de rest van de badkamer over 5 jaar ook aan een opknapbeurt toe is. Neem jouw badkamer dus een keer goed onder de loep en bekijk wat er gerenoveerd moet worden.

Plan vooruit!

Bij het renoveren van een badkamer komen heel wat zaken kijken. Als je jouw hele badkamer wil renoveren, maak dan van tevoren een lijst met beschikbare afmetingen, wensen en eisen. Dat creëert een overzicht en scheelt tijd en onverwachte kosten! Daarmee maak je het renoveren van je badkamer zo aangenaam mogelijk! Tip: Vraag onze badkamerspecialisten van te voren welke afmetingen zij nodig hebben voor een snelle en complete service.

Badkamerrenovatie zonder breken

Je kunt de badkamer renoveren zonder te breken. Denk dan bijvoorbeeld aan het leggen van een nieuwe tegelvloer. Het is meestal wel afhankelijk van het soort vloer. Een nieuwe kan bijvoorbeeld over de huidige tegels gelegd worden, echter is dit zeker niet altijd mogelijk en moet dit per situatie bekeken worden. Op die manier hoeven de tegels niet uitgebroken te worden. Dat scheelt niet alleen tijd, het scheelt ook kosten, inspanning en een heleboel afval.

Benieuwd naar de kosten?

Wat zijn de kosten van een badkamerrenovatie? Misschien is het niet het leukste klusje als je aan de renovatie denkt, maar het is wel belangrijk om te weten hoeveel een nieuwe badkamer kost. Het is een belangrijke stap om uit te zoeken zodat je weet wat binnen jouw budget kan. De kosten van het renoveren van een complete badkamer kunnen erg verschillen. Dit heeft te maken met de grootte van de ruimte maar ook met de stijl- en materiaalkeuze. Als je zelf de badkamer gaat verbouwen en kiest voor voordelig geprijsd sanitair, dan zullen de kosten best meevallen. Wij verkopen al een complete badkamer vanaf €1995! De kosten van de montage hoef je dan ook niet mee te rekenen. Dat scheelt toch al gauw heel veel voor de kosten van het renoveren van de badkamer!

Badkamerrenovatie bij Sani4all

Heb je vragen over het renoveren van je badkamer of wil je de renovatie van jouw badkamer graag laten doen door vakkundige installateurs? Kom dan eens langs in één van onze showrooms, waar onze badkamerspecialisten je helpen met al je vragen en wensen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in