Decoratie

Alle voordelen van een canvas schilderij aan de muur op een rij

Als je bijzondere en unieke wanddecoratie in huis wilt halen, moet je het nóg dichter bij huis houden dan je misschien denkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fantastische foto op canvas gedrukt, welke je herinnert aan een mooi moment, een bijzondere vakantie of een fijne vriendschap? Een canvasdoek is niet helemaal glad en bevat wat structuur, wat de foto nóg mooier uit laat komen. Hierdoor is het goed geschikt voor gedetailleerde afbeeldingen. Daarnaast zijn er nog veel meer andere voordelen aan het ophangen van een canvasdoek, die we graag voor je op een rijtje zetten.

Het is stevig

Een foto op canvas is ontzettend stevig en zal niet snel kapotgaan. Precies om die reden gaan ze jaren mee en kun je dus voor een lange tijd genieten van je schilderij. Daar komt nog als extra voordeel bij dat je ze gemakkelijk schoon kunt maken met een natte doek. Doe dit wel zonder schoonmaakmiddel, om de kleuren zo fris mogelijk te houden.

Een lijst is niet nodig

Naast dat fotolijsten met een passe partout best prijzig kunnen zijn, kan het ook aardig wat gewicht toevoegen aan je afbeelding. Soms vraag je je bijna af of dat ene spijkertje in de muur het hele gevaarte wel houdt. Een foto op canvas heeft geen lijst nodig en dus kan het een hoop kosten en gewicht aan de muur schelen. Win-win dus!

Kies zelf de afbeelding

Uiteraard kun je een standaard canvas met foto kiezen uit een winkel, maar het is ontzettend makkelijk om zelf een foto op canvas te laten drukken. Je kunt werkelijk elke afbeelding op canvas laten drukken. Dit zorgt ervoor dat je ontzettend veel mogelijkheden hebt en dat je altijd wel een mooie foto kunt vinden die goed bij je interieur past.

Het heeft een vriendelijke prijs

Als je een foto wilt laten afdrukken kun je uit meerdere soorten materialen kiezen. Een foto op aluminium of glas kan al snel een dure grap worden. Wil je liever niet zoveel besteden aan je nieuwe wandkunst, dan is canvas een perfect alternatief. Het is namelijk zeer vriendelijk geprijsd, wat het heel toegankelijk maakt.

Kan overal opgehangen worden

Omdat Canvas heel sterk is, kun je het op allerlei plekken hangen. Zoals in de woonkamer, keuken of zelfs de badkamer? Doordat je het in allerlei vormen en maten kunt laten maken, kun je vast wel iets passends maken voor de door jou gekozen ruimte.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in